aynen, baþakþehirin fikstür çok kolay ve osmanlýyla kasýmpaþa direkt yatacaktýr baþakþehire. orda sadece antalya maçýna 0 yazabiliriz.
yarýn galatasaray baþakþehiri rencide ederek yenmelidir. þöyle adebayor emre arda falan gerginlikle kýrmýzý kart yeseler çok hoþ olur beþiktaþ açýsýndan.
Osmanlýda iþ biter..ytd
Alanyaspor ve osmanlýspor..özellikle osmanlýspor trabzonspor ve gençlerbirliði maçýndan sonra Baþakþehir ile oynayacaðý maç alt lige düþmemek adýna çok önemli.Alanyasporda bu anlamda rahat deðil..Ben böyle gördüm.YTD
Bir aksilik olmazsa artýk BJK nin pazartesi günü % 4 civarýnda bir yükseliþle günü kapatmasýný umuyorum (3.65x%4=3,80). Salý-Çarþamba,Perembe ve Cuma seans sonuna kadar da toplamda 4.00 TL seviyesine gelmesini bekliyorum.
Artýk bu hissenin yükselmesi gerekmiyor mu?
Yasal Uyarý
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Sayýn gskodal baþakþehir alýrsa düþüncenuz bana göre zor..YTD
Haklýsýnýz, tam bende onu düþünüyordum. GS yenerse þampiyonluk BJK nin kendi elinde olur.
1. GS 60 puan
2. BJK 59 puan
3. BAÞAK 59 puan
Ayrýca; Portföyümde hem BJK hemde GS hisseleri vardý. Bugün saat 17:59 da GS hisselerini satýp BJK aldým. Aslýnda dün yapmalýydým geç kaldým ama sonunda aldým. GS yi riske edemedim.
Yasal Uyarý
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Beþiktaþýn gs ile maçý var ama baþakþehir ile yok.Ben gs karþý alanya baþakþehirspora karþý osmanlýspor maçlarýnýn alt lige düþmemeleri adýna zorlu geçeceðini düþünüyorum.YTD
Yer Ýmleri