Konya maçýný kazanýrsak bu rakamlar hayal olur o.ç spek topladýn topladýn yoksa 3 ün üstünde toplarsýn
Konya maçýný kazanýrsak bu rakamlar hayal olur o.ç spek topladýn topladýn yoksa 3 ün üstünde toplarsýn
Beþiktaþa her maçta özel olarak hazýrlanan Beþiktaþtan puan almayý þampiyon olmakla eþ tutan Konya kaptaný Ali Çamdalý nýn burnu kýrýlmýþ,spek p.tesi bende senin burnunu kýrýcam merak etme.Bu arada kaptana geçmiþ olsun herþeyin baþý saðlýk.Hehehehehe çanlar senin için çalýyor *** spek
***YAYLA* *CEMAS* *ADANA* *AVGYO* *BRMEN* *TDGYO* *MTRYO* *OSTIM* *DGGYO* *ADNAC* *BJKAS* *ARSAN* *KLGYO*** MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ.( Borsada Ýþlem Gören
***YAYLA******CEMAS******ADANA******AVGYO******BRM EN******TDGYO******MTRYO******OSTIM******DGGYO**** **ADNAC******BJKAS******ARSAN******KLGYO*** MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ.( Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜÞÜM
Ýlgili Þirketler ADANA, ADNAC, ARSAN, AVGYO, BJKAS, BRMEN, CEMAS, DGGYO, KLGYO, MTRYO, OSTIM, TDGYO, YAYLA
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý "Pay Tebliði"'nin 15'nci maddesi gereðince, pay senetleri Borsada iþlem gören ortaklýklarýn Kurul kaydýnda olan ancak Borsada iþlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satýþa konu edilebilmesi amacýyla Merkezi Kayýt Kuruluþu'na yapýlan baþvurulara ait bilgiler aþaðýda yer almaktadýr.
Borsa Kodu Sýra No Satýþa Konu Pay Ünvaný Grubu Yatýrýmcýnýn Adý-Soyadý Ünvaný Nominal Tutar (TL)* Tsp Ýþlemi ** Satýþ Kýsýtý **
ADANA 1 ADANA ÇIMENTO SANAYII A.S. A GRUBU E MÜNIR IÇÖZ 127,190
ADNAC 2 ADANA ÇIMENTO SANAYII A.S. C GRUBU E MÜNIR IÇÖZ 125,590
ARSAN 3 ARSAN TEKSTIL TICARET VE SANAYI A.S. E BAYBORA ERCAN 10,000
AVGYO 4 AVRASYA GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E TOLGA ERCAN 161.692,000
BJKAS 5 BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. E BAYBORA ERCAN 309.029,000
BRMEN 6 BIRLIK MENSUCAT TICARET VE SANAYI ISLETMESI A.S. E BAYBORA ERCAN 150.100,000
CEMAS 7 ÇEMAS DÖKÜM SANAYI A.S. E TOLGA ERCAN 32.811,000
DGGYO 8 DOGUS GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 46.308,000
KLGYO 9 KILER GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 50.000,000
MTRYO 10 METRO YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 350.000,000
MTRYO 11 METRO YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E TOLGA ERCAN 139.000,000
OSTIM 12 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E TOLGA ERCAN 50.000,000
TDGYO 13 TREND GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E BAYBORA ERCAN 9.696,000
YAYLA 14 YAYLA ENERJI ÜRETIM TURIZM VE INSAAT TICARET A.S. E TOLGA ERCAN 21.077,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarýnda binlik ayracý olarak nokta (.), küsürat ayracý olarak ise virgül (,) kullanýlmaktadýr. (**) Ýlgili veriler üye bildirimi doðrultusunda yayýnlanmaktadýr. Borsa tarafýndan satýþ iþleminin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemi olarak (TAS) yapýlacaðý duyurulduktan sonra TAS iþlem tarihinde paylar borsada iþlem gören tipe dönüþtürülecek olup, aksi taktirde dönüþüm iþlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/799810
BIST
(20/11/2019 - 17:06:05)
en büyük sürpriz kayserinin sývasý yenmesi
bjkas þu an konyayý yenmiþ yenmemiþ çok büyük sorun deðil
diðer takýmlarýn nefesi kesilirde dört büyükler zirveye oturursa spor endeksi korkunç hareketli geçer iddia patlama yapar
(bu arada ben iddia oynamam)
Dört büyüklerin transferde sývastan alanyadan baþaktan vsvs birer ikiþer transfer yapmalarý lazým özellikle bunlarýn forvetlerini almalarý lazým.çünkü rakiplerini zayýflatmýþta olacaksýn.Bak alanyada iki tane libero deparcý var adam topu aldýmý kimse yetiþemiyor.
yalnýz takým on numara aynen devam bjkas uç yükseklere
Son düzenleme : besonderes; 20-11-2019 saat: 19:08.
TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
az evvel arkadaþlarla sohbet edip konuþuyorduk
yukardakilerin aynýsýný dedim yalnýz biri devamlý muhalefet ediyor
ya dedimki oðuz hem dört lira beþ lira olacak diyorsun hemde muhalefet ediyorsun
takým bu sene çok iyi sene baþýndan bu yana bayada oturdu falan
abi dedi takýma bi þey dediðim yok spek aðýr davranýyor hevesim kýrýlýyor
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir bjkasýn bir yere gittiði yok yarýn yine buralarda oyalanýpduru![]()
TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
Eksi kapatmadi.
Silkeleme yaptý.
Nasýl eksi kapattý diyorsun?
2.22 açýlýþ 2.26 kapanýþ!
GM8 go cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri