endeksten ayrýþmasý hoþ olur![]()
endeksten ayrýþmasý hoþ olur![]()
TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
trabzona bakýn 1,86 olmuþ vay anasýný. yani diyecek bir þey yok.
pd bakýnca trabzon 73,70 milyon usd 269 milyon usd fener 98,25 milyon usd bjkas,
161 milyon gs olmuþ.
beþiktaþ zararým çýksýn gidip nevzat demir tesislerinin oradaki kartal yuvasýndan forma alacaðým. 10-11 yýldýr bu kadar düþüþe yakalanmamýþtým.
BJKAS bugün ortalama 2.378 tl fiyattan toplam 5.631.050 lot açýða satýþ iþlemi gerçekleþmiþtir, öncesinde de 13.311 lot taþýnmýþtýr, 21.489 lot ta teklif aþamasýndadýr, açýkçýlarý ütmüþler,
Sanýrým babalar Konya maçýndan çok korkuyordu.Kazasýz atlatmasý onlara da sürpriz oldu ki kimseye kaptýrmamacasýna 200 milyon hacimle %8 yaptýrdýlar. Þimdi 16.hafta Fener maçýna kadar rahat. Hem takým oturmuþ ,hem zor maç yok. Hatta ocak ayý arasýna kadar(5 hafta var) sadece 2-3 puan kaybý muhtemel. Ýlk yarýyý lider bitirir ya da 19 ocakta Sivasa kendi evinde çakar lider olur. Yani 19 ocaða kadar yükseliþe devam düþünüyorum.
Tek burukluðum þu muhteþem rallide ,yýllarýn 2,30 direncini kýrdýðýmýz þu günlerde yeterince kalabalýk olmamamýz. Gerçi az kiþi yükseliþ indikatörü ama.
Umarým bu kaðýtta 100-150 kiþileri gördüðümüzde zirvede olmaz,yükseliþ devam eder.
Son düzenleme : STAPES; 25-11-2019 saat: 23:44.
Bugün umarým yön yukarý olur yeni alanlar biraz olsun kazanmalarýný isterim muhtemelen sabah yüksek açar sonra düþer
Yer Ýmleri