Bugün baþkanýn yaptýðý konuþmadan sonra dua ediyorum. Allah Beþiktaþýmýzýn yardýmcýsý olsun. Amin.
Bugün baþkanýn yaptýðý konuþmadan sonra dua ediyorum. Allah Beþiktaþýmýzýn yardýmcýsý olsun. Amin.
Günaydýn,bol kazançlar, anýrým video yayýnlamýþ BJK, 1 Haziran 2020 saat:11 þeklinde, muhtemelen Beko ile sposnorluk antlaþmasý imiþ bu da olumlu yansýr mý acaba? Asla yatýrým taviyesi deðildir.
Günaydýn,bol kazançlar, anýrým video yayýnlamýþ BJK, 1 Haziran 2020 saat:11 þeklinde, muhtemelen Beko ile sposnorluk antlaþmasý imiþ bu da olumlu yansýr mý acaba? Asla yatýrým taviyesi deðildir.
Ya da Cuma günkü yükseliþ bu haberle mi ilintiliydi?
Beþiktaþ kulübü sosyal medyadan yeni sponsoruyla ilgili paylaþýmda bulundu. Siyah-beyazlý kulübün "Efsane geri dönüyor" notunu düþtüðü paylaþýmda fonda Beko'nun müziðinin yer almasý da dikkat çekti
Beþiktaþ kulübü sosyal medyadan yeni sponsoruyla ilgili paylaþýmda bulundu.
Siyah-beyazlý kulübün paylaþtýðý videoda "1 Haziran saat 11" ifadeleri dikkat çekti. Öte yandan "Efsane geri dönüyor" notu düþülen paylaþýmda Beko'nun müziði kullanýldý.Kaynak Borsa Gündem.Asla yatýrým taviyesi deðildir.
bugün sattým hepsini. 2017 8.aydan beri elimde var. al ver al ver zararý zorla kapattým.bir miktar karla verdim. vadelide dursa para daha iyi di stres olmazdý en azýndan stres olacak kadar çok büyük miktar almadým ama 485 lerden 1,35leri görüp 3,75 ortalama ile satýþ sonra tekrar 1,3X larþimdi verdim adam gibi kaðýt alýrým ya da olmadý tekrar olmadýk fiyatlar altýna inerse tekrar alýrým. açýkcasý alýrken kazanmak lazým. 3-4 lerden almak çok riskli.. bol kazanç.
2.65 ciktik kisa surede %25 birakti tesekkurler besiktasim bol kazanclar![]()
Trabzonspor 1 yýl men yedi, 3. olup ÞL umudu var bakalým hissedarlar ne tepki verecek?
Yer Ýmleri