Þu SPEK adamý sinir eder.
4,94 TL malý boþaltmaya baþladý.
Karþýlayacak alýcý var mý?????
Þu SPEK adamý sinir eder.
4,94 TL malý boþaltmaya baþladý.
Karþýlayacak alýcý var mý?????
Toparladi 4.78 ama bank of ame 4.00 lerden itibaren aldýðýný sanki burdan boþaltýyor ama elinde daha var hepsini verse 4.30 lira kadar iner zaten bakalým ne kadarýný çýkacak. Ytd
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çarþý mý karýþýyor ?
Açýklama
Þirketimizin 09.01.2020 tarihli Olaðan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçilen Sn. Erdal Torunoðullarý, Sn. Cenk Sümer, Sn. Celal Aral, Sn. Emre Kocadað, Sn. Kemal Erdoðan ve Sn. Fikri Þener 22.12.2020 (bugün) tarihinde, 23.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sürdürmekte olduklarý Yönetim Kurulu üyeliklerinden ayrýlmak istediklerini Þirketimize bildirmiþlerdir.
Kamuyuna saygý ile duyurulur.
Þirketimizin 09.01.2020 tarihli Olaðan Genel Kurulu'nda Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçilen Sn. Demet Güdül, Sn. Ertan Mitap ve Sn. Özgür Þentürk 22.12.2020 (bugün) tarihinde, 23.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sürdürmekte olduklarý Baðýmsýz Yönetim Kurulu*üyeliklerinden*ayrýlmak istediklerini Þirketimize bildirmiþlerdir.
Kamuyuna saygý ile duyurulur.
Genel kurul ne oldu.Alanya puan kaybetti.Fener+Hakem maçý kazandý.Erol bulut kelleyi kurtardý(þimdilik)Bjk 1 ay önce dusunemiyecegi yere geldi.yarin maçý alýrsa hafta sonu fener bay feneride geçiyor.ts/GS muamma...ibre bjk den yana...
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi gidiyoruz takým ve hisse olarak maþallah.....
þubat 2017 deki rakamlara gelip de çanaðý tamamlar ve geçerse ne güzel olur.....
sabýrla beklemeye devam sergen hocaya futbol oynadýðý takýmla þampiyonluk yakýþýr......
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez . yatýrým tavsiyesi icermez....KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Bjk bu geceki gibi oynarsa Sivas Kayseri Rize Hatay Gs Karagümruk maçlarýndan zor puan çýkartýr. Ytd
aynen üstadým katýlýyorum...defans berbat..bugün hezimet bile olabilirdi..3-1 veya 5-1 yenilmiz içten bile deðildi..þanslý bir gündü bizim için...ankaragücünün kaçýrdýðý goller acelecilik yüzünden kaçtý çok pozisyon yakalayýp harcadýlar......kýsacasý iyi yýrttýk bu maçtan....spek de ýsrarla 4,75 de tuttu hisseyi...sanki maç sonucuna göre hareket etmek için....
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez . yatýrým tavsiyesi icermez....KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Zor bir maç geçildi.Atiba müthiþ bir adam.Kayseri mudefasi çok zayýf
bu deplasmandan problem çýkmaz..Da takým zirveye kaðýt diplere ne iþ bu?
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri