Evet global 2.1 milyon vermiþ ve kaðýttan çýkmýþ demekki iþleri bitmiþ ama takým da aksine çok iyi yere geldi bu kez ky taþýyabilir
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Globalde bu iþlemi yapan çok çok büyük ihtimal Fener'de 10'lardan alýp 50'lerde millete döþeyen grup/kiþi..
Buradan çýktýðýna göre büyük ihtimal þimdi çok düþen Fener'e gidip orada bir hareket yapabilir...
Sportfiler bu gruplarý iyi takip edene iyi para kazandýrýr...Al-döþe, al-döþe...Yýllardan beri ayný..![]()
Son düzenleme : b_g; 29-12-2020 saat: 01:49.
Takým çok iyi olduðu halde hisseyi mýndar ettiler.. Maalesef yönetim hissesine sahip çýkmýyor..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Zirveye yerleþirken aþaðý göz dikmek ne iþ Kartal.Kagittakilerimi avliyorsun.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük yatýrýmcýya mal daðýtýyorlar...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Güzelde zirveden kopmaz ise ,asi falan derken stadlar 2.devre seyirciye de acilirsa ortalýk yine senlenir.Bien sport yayýn paralarýný da ödemeye baþlamýþ.Belkide bu haberi bilip baskiladilar sporlari.Yoksa 3 de zirvede
Bir kivilcima bakar.Hayirlisi.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayaðý mallamýþlar piyasayý 4,90'lardan her gün %4-5 düþürüyorlar..
Düþtükçe daha fazla alýcý geliyor alýcý geldikçe düþürüyorlar...
Bana göre bu senenin en cazip sportifi Bjkas..
Hiç yukarýlar hedeflenmediði için yükseliþe katýlmadý ve çok geride kalmýþtý..Ard arda güzel sonuçlar gelmeye baþlayýnca çok sert yukarý yaptýlar ve hacimli geçirdiler piyasaya..
Mal düþtüðünde tekrar sert yukarý döneceðini düþünüyorum...
Ama 4,80 üstü verdiði mallar mutlaka düþmeli..Eðer o mallar düþmezse ve düþtükçe alýcý görürlerse daha da aþaðý düþürürler...
Yer Ýmleri