Oðuz 24 Sen bunlarý yazarken hisse 3.80 lerden 6.93 geldi. Hâlâ utanmadan insanlarý kandýrmaya çalýþýyorsun burada. Sen takým þampiyonluða giderken insanlarý korkutup mallarýný sattirmaya çalýþtýn. Cümle alem görsün ibret alsýn senin gibilerden!
Ayný buna benzer olay fener hissesinde yaþandý 13 tl den 54 tl ye giderken bir arkadaþ yok þu satýyor bu satýyor alýnmaz pahalý oldu vs vs,hep kafa bulandýrdý.Takým þampiyonlukta çok þanslý pozisyonda,artý kupada finalde,bu saatten sonra þampiyon olursa ve kupayýda alýrsa kaç dolarlarý görür onun hesabýný iyi yapmak lazým,tabi deðerlendirmeler yapýlýyor 3 dolarý geçermi vs vs izleyip görürürz inþallah, yatýrým tavsiyesi asla deðil zarar oluþabilir. ytd.
Diyecek bir þey bulamýyorum sana ama kimse kimsenin demesiyle ne alýr ne satar içimden geleni bildikleri mi yazýyoyorum madem cesur sun bu kadar sebep ol insanlar alým yapsýn kazansýnlar olmaz mý söyle fikrini sana herkese dua etsin bende halkým milletim adýna özür dilerim gerçekten
Güncel durumlar/haberler
Dünyada ve ülkemizde artan koronavirüs vakalarý, 30 binler geçildi
yasaklar tekrar tartýþýlýyor
ingiliz mutasyonun hýzlý yayýlmasý, ve çocuklarda bulaþýcý olmasý
Avrupada ve dünyada aþý savaþlarý
Dövizde ki hareketlilik devam ediyor
Þirketlerin döviz pozisyonlarý
TFF nin kuruluþ yýlý olan 1923 den itibaren ki þampiyonluklarýn verilmesi
Bir bjk li olarak, Fenerbahçe gibi biz de baþvurup
1923 den sonra ki þampiyonluklarýmýzý ekletmeliyiz
kuþlu sitede 12numara diye bir site var, orda bu kobuya çok deðiiliyor
belli ki bi haber gelebilir
Kanal Ýstanbul
Yatýrým tavsiyesi deðildir/içermez
Ne varsa süpürüyorlarmýdýr nedir?kartal yükseklere uçacaða benziyor,þampiyonluk varsa iþin ucunda uçmalýda, yatýrým tavsiyesi deðildir,zarar oluþabilir. ytd.
BENÝM ALMASINLAR DÝYE YAZDIÐIM MALI DA ALDILAR. demekki yolun bitmesine epey var.
Yer Ýmleri