Hayaller paris, gerçekler ümraniyeTüm spor hisseleri içinde en mantýklý alým kararý bence BJK olmalý.
- Weghorst'tan çok güzel para kazandý ve ligin 2. yarýsý için çok önemli transferler yaptý. Aboubakar'ýn önümüzdeki yýl dahil bütçesi neredeyse bedavaya geldi (Weghorst satýþý sebebiyle).
- Ligin zaten en performanssýz dönemini yaþadý ve yükseliþ dönemine geçti.
- Abromoviç'e satýþ olur olmaz bilemem, bana uzak geliyor ama Abromoviç olsam, piyasadan alýnabilecek tek spor hissesi bence BJK. %49'u piyasadan 100 TL fiyatlamaya kadar toplarsa, çoðunluk için kalan %2 için kulüple masaya oturur. ZAten böyle bir ihtimal gerçekleþirse, bir lot fiyatlamasý bence 200-250 lira bandýnda gelir.
- Þampiyonluk ve/ya 2.'lik her durumda BJK için yeni fiyatlamalar getirir.
- Bugünkü deðeri ile piyasa deðeri 1,7 milyar TL'dir. Borsadaki senetlerin deðerine bakýnýz, bu rakamýn ne kadar düþük ve komik olduðunu o zaman daha iyi anlarsýnýz. Bana göre tam da Damýzlýk bir hisse senedidir. Ben þahsen, bu fiyatlara, elimdeki senetleri vermem. BJK'nin ortaðý olmak, bu fiyatlamanýn çoooook üzerinde bir onura/deðere sahip.
- Tüm spor senetlerine bakýnýz. Tamamýnýn piyasa deðeri BJK'nin yukarýsýnda. TSPOR bile %50 daha yüksek piyasa deðerine sahip.
- Tüm spor senetlerine bakýnýz. Tamamýnýn piyasa deðeri, net defter borcunun 2 katý seviyesindedir. Ve mantýklý bir deðerleme bu. BJK'nin ise, net defter borcunun yarýsý kadar piysasa deðeri var (Net borç 3.2 MrTL, Piyasa deðeri 1,7 Mr/TL). SAdece bu baþlýk bile, BJK'nin 4 kat fazla fiyatlamaya sahip olmasýný gerektirir ki, bu da en az 25'li fiyatlar demek. Esasen 25 hedef fiyat deðil. 25 TL/lot fiyat, düzeltme hareketi ve fiyatýdýr. Diðer spor hisseleri bazýnda dengeye oturmuþ fiyattýr.
- Senette olan Küçük Yatýrýmcý 25'li fiyatlardan elindeki mallarý verecektir diye düþünüyorum. Ki bu da normal. Özetle; BJK bir hareket yapacaksa, hareketi, 25'ten sonra baþlayacak diye düþünüyorum.
Benim BJK ile ilgili öngörüm, 100-120 TL arasý bir fiyatlamadýr. Umarým 1 yýl içerisinde bu hareketi yapar. Tamamen kiþisel görüþümdür.
Yatýrýmcý tavsiyesi deðildir.![]()

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri