Sayin Teosos , geçtigimiz senelerde satilan sirketlerde yönetim hakki ( serefiye herneyse ) fiyatin üzerine %30 ilave degerlendirilmesi gerektigi tv lerde dinlemistim.
Ancak bu sirketlerde yönetim hakki ipeke mi? Yoksa ipek holding mi?
Az bilgi ile kafalari çok bulandirmak istemem.
Aynen bende merak ediyorum?
Paylasacak arkadaslara simdiden tesekkürler.
Saygilar.
YTD.
Aslýnda kimse doðru zamaný bilemez, þu ara KOZAA ya çok yoðun yabancý ilgisi var, yoksa ben de hepsini satýp ÝPEKE ye geçeceðim, her þey nasip kýsmet. Bu aralar borsanýn en gözde hisseleri bunlar. Þu ara pek pozisyon deðiþtirmek doðru olmaz. Saðlýkla ve güzellikle kalýn.
Satýþa yukarýlara yüksek miktarda lot konuyorsa korkmayýn. Bilmiyorum belki bir kýsmý silinmiþtir ama bence ÝPEK stabil bir günde ya da stabil günlerde yeniden arayý kapatmayý deneyecektir, haa dün bir arkadaþ yazmýþtý dayanaðýn var mý diye evet þu anda masaya dayanarak yazýyorum. Þaka bir tarafa bu iþler hissetmekle ilgilidir biraz da. Saðlýkla kalýn.
Bir bilgi;
Aktif Alým Oraný / Aktif Satým oraný : 2 civarý
Bu su demek ana oran 1 dengeli piyasa, 1 üzeri çoðu zaman ( her zaman deðil ) boða piyasasý, 1'ýn altý ise genelde ayý piyasasýdýr. 2 ise agresif bir seviye.
Bu nedenle bence oranýn yüksek olmasý alýcýlarýn iþtahlý olmasýný göstermesi açýsýndan pozitif.
Bu oranlar ise göstergelerdir bazen kapanýþa dengelenir.Sonuçta esas fiyattýr.
Ýpek kýz 5.4 civarý üzerinde ama buralarýn kýrýlmasý için birkaç kapanýþ bu seviye üstünde olmalý.
Bir diðer konu belki dikkatinizi çekmiþtir kademeleri basamak basamak alýyorlar satana sattýrarak alana aldýrarak maliyet yapan yapýyor satan da satýyor, bu daha saðlýklý
Ayrýca grafikte bollinger üst banda yapýþtýk buradan ayrýlmayalým harika olur....[emoji1]
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugun 5.40 direncini güzelce aþýp yüklü alýmlarla dinlene dinlene 5.55 e geldi. burdada yüklü alýmlar ile dinlenerek gidiyor. akþama acaba ne olacak. . . çok keyifli günler olmaya baþladý.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
1 saatliðine bir yere gittim. Geldim. Bist çökmüþ.Ýpek çökmüþ. Güven çökmüþ. Ben çöktüm. " Dolardaki düþüþü yerli alým için yabancý ise satým için kullandý." Krizi fýrsata çevirdiler. Bekleyip bekleyip bir anda dolar aldýlar. Mynet haberde böyle bir yazý var.
Yer Ýmleri