Helal sana ÝPEKE ENDEKS ne yaparsa yapsýn ben iþime bakarým diyor ve zirveye oynuyorsun sanýrým inþallah bizi yanýltmazsýn seviyoruz seni ençokda kýzýmýn ismi ÝPEK o yuzden seviyorum seni![]()
![]()
Helal sana ÝPEKE ENDEKS ne yaparsa yapsýn ben iþime bakarým diyor ve zirveye oynuyorsun sanýrým inþallah bizi yanýltmazsýn seviyoruz seni ençokda kýzýmýn ismi ÝPEK o yuzden seviyorum seni![]()
![]()
Her Koyun kendi bacaðýndan asýlýr, bu durumda diðer Koyunlarýn asýlana bir faydasý olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun iþler bundandýr ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
!! YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin Ýlacý olsa Baþýna sürerdi
Arkadaþlar 6.70'den girdim bir miktar maliyet düþürebilirim salarsa. Kademe iyi midir ve hedef fiyat nedir? Yardýmcý olursanýz sevinirim. Hayýrlý cumalar
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öðlen arasý iyi bir geliþme olmuþ ama nedir bilmiyorum. VÝOP eksi 0.45 e kadar toparlamýþ. Az önce 0.38 idi. Hade bakalým, iyi seanslar.
Dostum günün en yükseðinden almýþsýn oysa ki nerelere düþtü bugün ..endeks ve anlýk ekonomik geliþmeler bi izin verse hissiyatým tarihi zirvesini ilk fýrsatta yakalayacak ipeke..yabancý güzel güzel alýyor halen..hisse saðlam duruyor..ama hissiyat bunlar sadece.. net yolumuzu takaslar gösterir..Deniz hocanýn altýn kuralý diðer azalacak ve yabancý artacak..bu net olarak haftalýk ve aylýkta oturur 2 günlük yanýltabiliyor. Bir de takas daðýnýk diyordu ama sanýrým son süreçte biraz daha oturmaya baþladý...bu akþam muhtemelen analizlerini ekler...
Bir de mesajlarýný görüyorum ara ara fiyat ne olur,kaça düþer, kaça çýkar gibi mesajlarýn var..yanlýþ anlamazsan eðer bu sorular sana fayda saðlamaz..hata riskin yükselir..hareketleri iyi izle ve üstadlarý takip et..bu hisseler kýsa vadede çok hareketli dikkatli olmalýsýn uzun vadeci deðilsen..isra ve denizkiraz takibinde olsun..birde sn pardus var ama eskisi kadar yazmýyor..çok iyi temelcidir..net resimler çeker orta ve uzun vade için..
Teþekkürler yorumunuz için. Deniz ve isra bey takibimde. Tek sýkýntý grafik analiz yeteneði ve ekonomi bilgisi. Haklýsýnýz.
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garanti sabah ucuza aldýklarýný satýyor , elinde 200k mal kaldý
Yer Ýmleri