Pasta paylaþým yapabilecek varmý..
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta paylaþým yapabilecek varmý..
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/g6n8g5.png
Son durum bu þekilde...
arkadaþlar merhaba. 7.7 ortalama ile ben de aldým.
endekste beklenti aþaðý diyorlar ama... koza grubunda pozitif bir hareket var gibi.
8.4 ler geçilirse girmek niyetindeydim. fakat tahta güçlü görunünüyor.
grafik ve yorum atan arkadaþlara teþekkür ediyorum. Herkesin kazanmasý dileðiyle.
ipek taþýyan arkadaþlarým 8.4x sonrasý 11 ler olabilir demiþti. endeksteki makul düþüþlere raðmen böyle bir hareketin olabileceðini düþünüyorlar. elbette ki riske girmeden olmuyor.
Grup endexi isterse takýyor endex 120000 gördüðü zamanki iþlem gördüðü fiyatla 98000 olan endexde gördüðü fiyat arasýnda +%50 primli
Kozalaklar çýkarken daha doðrusu çýkarýlýrken endeksi filan takmaz ama düzeltme,mal toplama,ky dökme vb aklýnda var ise tahta sahibinin endeksten her zaman daha fazla düþer..buna çokkez þahit olduk..bugün de bunu yaþadýk.endeks çok düþtü..ama birçok kafa hissede çok düþtü..örneðin kardemir %6 düþtü..eðer yabancýda ters bir durum yok ise geçici bir durum diye düþünüyorum..kozaa ile kozal arasýnda %9 farrk oluþtu günlükte..kozal çýkýyorsa bu kozaa ve ipeke içinde olumlu sonuçta ..malum büyük hissedarlar.. 2 günlük takasta ancak net anlarýz bugünkü satýþlarý kim karþýlamýþ..günlük pasta böyle durumlarda bizim anladýðýmýz gibi deðil de anlamamýzý istedikleri gibi bir durumda olur..yanýlýrýz..geri çekilmeler ve nerelere kadar olacaðýný deniz hoca sürekli paylaþýyor.. pusulamýz deniz hoca..
Son düzenleme : ucanlaz; 06-06-2018 saat: 01:13.
Kesinlikle katýlýyorum. Ayrýca yabancý okadar mal aldý. Omu düþünsün benmi düþüneyim hisse düþerken. Bazen boyle geliyor bana ve herþeyin baþýnda oldugumuzu düþünüyorum.
Özetle takaslar önemli bir kriter.
Yer Ýmleri