Yabancý elinde ki tüm malý çýkmayacaktýr 43 milyon lot kolay deðil zaten ortalamalarý 0.9 dolar en fazla 4.20 ye düþer ordan tekrar þahlanýr tabi endekste ters birþey olmazsa
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yabancý elinde ki tüm malý çýkmayacaktýr 43 milyon lot kolay deðil zaten ortalamalarý 0.9 dolar en fazla 4.20 ye düþer ordan tekrar þahlanýr tabi endekste ters birþey olmazsa
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yabancýlarýn mal çýkarmasý pek iyi deðil..
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Bu cikarma aldatma olmasin
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekfende de yabancý 6 dan 3 tl ye kadar delý gýbý mal çýkmýþtý
Sonrasý malummmm
Burda da inþ benzer olur
1 OCAK 2018 kapýda. Bu hareketler boþuna deðil. Bence bilanço satýn alma hareketleri yakýnda. Ayrýca 7 lerden satýlana mallar bu tür algý planlarýyla geri alýnacaktýr. Boþ verin bunlarý. Yani yabancý 2-3 Milyon mal sattý diye her þey bittimi. Ipek 1-2 aydýr düþüyor. Madem yabancý satýyorduda 2 aydýr elindeki mallarý niye satmadý. Algý yaratarak sattýklarýný geri alýyorlar. Hiç kimse kimin hangi malý kimden aldýðýný veya kime verdiðini anlayamaz. Bu takaslarýnda hepsi bir düzen içerisinde gerçekleþiyor. Yabancý satýyor yerli alýyor görüntüsü ne derece doðru bilinmez. Herkes malýný sonucuna odaklanmalý bence. Maçýn 2.devresi oynanýyor. Ipek ilk yarý 7 leri gördü ve maçý önde götürüyor. Maçýn sonunada az kaldý. Ýnþaallah sonuçta galibiyet gelecek. Herkes Ipek firmasýnýn önceki faaliyetlerini tekrardan bir gözden geçirsin. Ortaklýk ve mali yapýsýný tekrar bir hatýrlasýn. Son dönemde ki ruhsat geliþmelerini de göz önüne koysun. Satýlacaðýnýda unutmasýn. O zaman bu hareketler bence boþuna deðil. Neyi son günler de yabancý satýyormuþ. Hah ha madem satacaktýda bu zamanýmý bekledi. Iþin sonunda. Ulan Herkes bu zamaný bekliyor. Hisse satmak bu zamanda yapýlacak iþmi. Bana garip geliyor. Ortada olumsuz bir þeymi var. Neyse bu benim deðerlendirmem. Kimseye örnek olsun diye yazmadým. Beni baðlar. YTD.
E5303 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tþk acer .
Kuru dediðin aðaç bahar gelir çiçek açar
HUAWEI RIO-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri