Kesin battý bu ipek bunun baþka açýklamasý yok
Karanlýkta 6,08 alýþ girdim 6,05 gerçekleþti. Arada hiç satýþ olmadý mý ? Ýlginç. En düþükten mallandik, kumarý oynadýk
Risk almayan kazanamaz
koza gurubu yükselirken hiç düþmeyecekmiþ gibi yükseliyor... düþerken de ürkütücü derinliklerde oyalanmayý seviyor.
kýsa vadeli alým yapanlarda bu hareketler elbette ki hayal kýrýklýðý meydana getirir.
ülkemiz þartlarý göz önüne alýndýðýnda (ekonomik, siyasi, komþu devletler vs); hisse taþýmak isteyenler için yine de vazgeçilmezler
arasýndalar... tahtalar gerçekten güçlü, dirençleri kýrmaya azimli ise ve bu potansiyeli varsa yolculuðu keyif verici olacaktýr.
koza gurubu yatýrýmcýsý olarak bu keyfi yaþamak için ipeke de 8.5... kozaa da 9 üstü hacimli kapanýþlarý bekliyorum.
þimdilik, ergenlik bunalýmý yaþayan çocuklarýn anne babalarýna eziyet ettiði tavýrlarý sergiliyor...
Bakalým ne zaman akýllanacak... ne zaman büyüyecek...
kendi adýma konuþmak gerekirse;
ipeðin 5.5 - 8.50 arasý... kozaa nýn da 5.70 - 9 arasý yaramazlýklarýný görmezden geliyorum.
bu toleransýn sebebi elbette ki güven...
Aniden 4.50'lerden 8.50'lere gelip sonra bir haftada da 8.10'dan 6.00'ya çakýlan kaðýt güvenilir deðil aksine son derece tehlikeli bir kaðýttýr...
Kaðýdý boþ yere gazlamaya gerek yok, hala harekete baþladýðý yere dönme riski ciddi þekilde önümüzde duruyor...
Yabancý almadýkça kaðýtlarýn kýpýrdayacak hali yok...
Yer Ýmleri