Bence fazla sürmeden ipek kozayý yakalar belkide gecer... Gecen hareketinden bu aklýmda kalmýþtý...
Bence fazla sürmeden ipek kozayý yakalar belkide gecer... Gecen hareketinden bu aklýmda kalmýþtý...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Nazar deðmesin maþallah soluksuz çýktý![]()
Her Koyun kendi bacaðýndan asýlýr, bu durumda diðer Koyunlarýn asýlana bir faydasý olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun iþler bundandýr ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
!! YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin Ýlacý olsa Baþýna sürerdi
Çýldýrdý namýssýz 😂😂
Hayýrlý bol kazançlar.
Hizli gecmeyelim kademeleri sindirelim az sonra sert geri geliyor...ha bugun yarin haber düþerse amenna ciz gec tavani
M.K.A.
Dün gece yazmýþtým ipek kýz alan satan onemli degil sýð hisse istedikleri anda az bir alýmla harekete geçirebilirler diye sanki yazmami beklemiþler.. bu alýmýn iki katý ile kozaa anca %5 yapabiliyorken ipeke %17 leri gördü..belli ki arayý 1 ila 2 tl arasýnda tutup ara ara bir ona bir ona ayar verip parayý götürecekler bundan sonra... bi ara kozal da da günlük 6-7 bekliyirum artýk.. bugün kozaa yi dinlendiriyorlar.. kozaa da tekrar hareket olmaz ise iþte ozaman yeni tepe burasý olur ki bu iyi deðil..bu gece ve yarýn kozaa alýmlarý hisselerin s3lelametleri açýsýndan önemli. .ben þahsen kozaa dan yeni ataklar bekliyorum
90a geri geldik 6.15den...buralarda guc toplatip aksama 6 üstü kapanis guzelolur devami icin
M.K.A.
Yer Ýmleri