Abi hiç sorma bir arkadaþ "al abi yýlbaþýnda en az 10 lira olacak"diye gaza getirdi.Ýsin ilginç yaný ben aldýktan sonra bastýlar.Neyse el mahkum bekleyeceðiz Zaman kaybý iþte.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi hiç sorma bir arkadaþ "al abi yýlbaþýnda en az 10 lira olacak"diye gaza getirdi.Ýsin ilginç yaný ben aldýktan sonra bastýlar.Neyse el mahkum bekleyeceðiz Zaman kaybý iþte.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saatlikte 5,61 deki fibo 0 desteði çalýþtý gibi.
fibo 23,6 seviyesi 5,78 YTD.
Bi pasta alabilirmiyiz
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15.656 Milyon iþlen hacminde alýþlarýn oraný satýþlarýn oranýndan % 10 daha fazla. Herhalde savaþ muhabbeti spek için beleþ bir fýrsat oldu.
Çalkala bakalým spek efendi. Ýyi yað çýkarýyorsun. Sabýrsýz ve korkanlarýn mallarýný topladýn yine hadi iyisin. Aferin sana büyük resmi karþýna koymuþsun güzel günlerin keyfini çýkarýyorsun. Maþaallah. Kýyak adamsýn valla.YTD.
Ýþlem hacmi 17 milyonu buldu. Yine alýþlar satýþlardan % 10 fazla. Spek satanlarýn malýný zevkle topluyor.YTD
BÝST 100 %1,80 düþmüþ, bizimkiler % 5 . Bunun anlamlý bir yorumu varmý. Speðin sattýðýna inanmýyorum. Aksine mal topluyor. Niye satsýn ki. Suriye ye operasyon yenimi yapýlýyo r. Bu sayede garibanýn malýný kapmak bunlarýn hayali. OCAK 17 için aðzýna kadar maldalar.
uyanik bunlar uyanikk
SM-J530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri