Kozaa karþýsýnda ezikleri oynamaya devam...
Gördüðüm en aptalca algoritmalardan biri ile fiyatlanýyor kaðýt makineler tarafýndan...
Kozaa'da dinlenme evresi yaþandý þimdi bence ikinci evre olan eski tepeyi geçme hareketi olacak... Bütün bunlar son finansallarýn etkisi... Kozaa'da 9-10'lu rakamlar beni þaþýrtmaz ama tabii ki yatýrým tavsiyesi deðil...
Ýpeke ise ezikleri oynamaya devam edecek gibi görünüyor, Kozaa 9-10 aralýðýnda iken bunda ancak 6.50'leri görürsem buna da þaþýrmam...
Býyýklý da olsa %21 yabancý ile Kozaa ile eþik atmak mümkün deðil...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Þimdi bence yine ipekte milleti mallandýracaklar, nasýlsa koza ile aradaki farký kapatýr diyerekten ve sonu hüsran Bir önceki harekette olduðu gibi...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Sabah baktým yabancý oraný %21.90 diyor. Yani bu hisseye de yabancý alýmlarý var gibi görünüyor. Bunun devamý nin geleceðini düþünüyorum. 5.70-5.95 aralýðý benim için güzel satým bölgesi gibi duruyor. Bakalým bu gidiþat bozulmaz ise yakýnda görüleceðini tahmin ediyorum. Beklemeye devam. Tavsiye içermez
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri