Originally Posted by
ucanlaz
hisseli dostum selamlar..
Hafta sonundan beri tüm bu giydirmeleri ve goy goy culuk suçlamalarýný sanýrým bana yapýyorsun ancak benim amacým ilk mesajýmla foruma bi merhaba demekti..Hatta benim mesajýmdan sonra hiç tanýmadýðýn birine karþý anlayýp dinlemeden çok çok aðýr ifadelerle bir mesaj yazdýn neye uðradýðýmý þaþýrdým görünce ancak sonra tamamen deðiþtirmiþsin.Beni, benim mesajýmda yazdýðým þahýslar ile ayný kefeye koymuþ ve hedef göstererek oldukça aþaðýlamýþsýn.Þu an da devam ediyor uslubun.Kendimi ispatlamak zorunda deðilim tabi ama o, birinci ve bu da ikinci mesajým genç deðilim.40 yaþýndayým ve bu iþleri takip etmek ileride de bu sitede bulunmak istiyorum.Zannettiðin kiþilikte biri deðilim.Yazdýklarýmý okudum yanlýþ birþey göremedim.Yeni yatýrýmcý olarak sizlerden beklentim yenilere yol göstermek dakika bir gol bir yapmanýz deðil.Ucanlaz nickim ile birçok forumda boy göstermiþ özellikle geçmiþte motosiklet sitelerinin eskilerindenim.Yani üç harflilerden deðilim.Belliki suçlamalarýna yakýþýr çok þahýz gelip gitmiþ buralardan ama ben ve benim gibileri emin olmadan günahýný alma.Diðerlerini uyarmak tabi ki siz eskilerin görevi ama uslübü ile yaparsanýz ben ve benim gibiler kýrýlmaz.(Gülmekten bilmem ne olucak gel gelciler gelmiþ bla bla.......v.s) Herhangibir cevap yazmayacaktým ama daha öncede belirtiðim gibi sitede kalýcý olabilmek için bu muamelemeyi düzeltmem gerekti.
Elimdeki hissenin tekrar söylüyorum çok deðerli bir hisse grubunda olduðunu düþünüyorum belki de bu benim hayalim ama fikrim bu yönde.Bu sitede insanlarýn elindeki hisseyi sahiplenme ve ondan beklentisi olmasý hatalý bir yaklaþýmmýdýr?
Kimbilir belki de bir insanýn bir hisseyi sevmesi baþka çaresi olmamasýndan kaynaklanmaktaýdýr Vizontele filmindeki gibi..
Amacým polemik olmadýðý için bu konuda baþka bir paylaþým yapmýycaðým.Üyelerden özür..
Saygýlar..
Yer Ýmleri