Peki farkettiniz mi son uc aydir ilk defa bugun doce+City 800.000lot alista bugunku takasda?
Peki farkettiniz mi son uc aydir ilk defa bugun doce+City 800.000lot alista bugunku takasda?
Çok defa aldýklarý hafta düþmüþtür. Yani kaðýt öldü bitti demiyorum. Nacizane konuþuyorum fikrimce zamaný hala gelmiþ deðil. Gelince ben de burada olacaðým zaten. Umarým hepimiz bol bol kazanýrýz. Eðer parçalý çalýþýyorsanýz ve piyasada siyasi çalkantýlarolmuyorsa elbet kazanýlýr diye düþünüyorum. Fakat burada ne kadar kazanacaðýmýz kendi stratejimiz.
Anlaþýldý günü eksi kapatacak..
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Ben 50 üzeri kapanýþ olur diye düþünüyorum ama bilinmez anlýk hareketler iþte. heyecan vermiyor doðrusu.
Öyle beklemek muhakkak kazandýrýr ama ben bu kaðýt 6 küsür olduðundan beri bu fiyatlara geleceðini sürekli söyledim. 6 üzeri kendim çýkýþ yapmýþtým ve bu süreçte geçtiðim kaðýtlar imkb bin de ivmesiyle iyi kazandýrdý. Yýllardýr bu alemdeyim ama son bir yýlda Nirvanya ulaþtým2 liradan ortalama ile 6 üzeri satýþ yaptýðým kaðýtta kalsaydým hem kazanç eriyecekti hem yeni limanlarda yanaþýp yeni karlar saðlayamayacaktým.
Demek istediðim hep o aslýnda. Borsada saðlam þirkette zarar olmaz ama ne kadar kazanç olacaðý kendi stratejinizdir. Bol kazançlar
Dünkü pasta varmý arkadaþlar kim almýþ kim satmis
Yer Ýmleri