Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
188,10 10% 634,38 Mn 184,00 / 188,10
22,00 10% 752,81 Mn 20,02 / 22,00
154,00 10% 180,13 Mn 135,80 / 154,00
18,71 9.99% 8,83 Mr 16,77 / 18,71
95,20 9.99% 449,09 Mn 92,00 / 95,20
20,16 -10% 115,24 Mn 20,16 / 21,72
22,68 -10% 273,05 Mn 22,68 / 25,00
128,00 -9.99% 414,10 Mn 128,00 / 135,50
39,70 -9.98% 1,04 Mr 39,70 / 46,00
149,00 -9.97% 1,45 Mr 149,00 / 157,50
3,23 -8.76% 37,04 Mr 3,23 / 3,64
333,25 -1.84% 10,37 Mr 322,00 / 340,00
40,08 -1.91% 9,37 Mr 40,00 / 41,40
72,75 -4.09% 9,14 Mr 72,75 / 76,20
18,71 9.99% 8,83 Mr 16,77 / 18,71
20,52 -3.21% 962,90 Mn 20,42 / 21,38
419,25 -2.9% 5,88 Mr 419,25 / 433,25
333,25 -1.84% 10,37 Mr 322,00 / 340,00
781,00 0.84% 5,63 Mr 775,50 / 811,50
101,00 0.1% 708,06 Mn 101,00 / 104,80
114,70 -1.46% 439,93 Mn 114,40 / 117,70
419,25 -2.9% 5,88 Mr 419,25 / 433,25
35,50 -1.39% 140,23 Mn 35,46 / 36,40
11,44 2.33% 634,91 Mn 11,10 / 11,56
84,55 -4.14% 938,78 Mn 84,20 / 87,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 50/965 ÝlkÝlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 393 - 400 arasý.

Konu: TRENJ - TR Doðal Enerji Kaynaklarý Arþ. ve Üretim A.Þ.

1. Böyle bir miktar çýkýp yerinde 1-2-3 kademe git-gel yapýnca, bir müddet sonra aþaðý salmýþtýr. Bakalým þimdi aþaðý mý-yukarý mý???

2. Acaba kaç gün sonra Kozaa'yý geçeriz. ?

3. Fetullahçý Terör Örgütü (FETÖ) "çatý davasý"nýn firari sanýðý, *Koza*Holdingin yöneticisi *Hamdi Akýn*Ýpek ile annesi *Melek Ýpek'in de aralarýnda bulunduðu 45 sanýðýn "silahlý terör örgütüne üye olmak", "vergi usul kanununa muhalefet", "güveni kötüye kullanmak", "özel belgede sahtecilik" ve "ruhsatsýz silah bulundurmak" suçlarýndan yargýlandýðý davada, sanýk *Melek Ýpek*savunmasýný yaptý.

Ankara 24. Aðýr Ceza Mahkemesi'ndeki duruþmaya, Akýn Ýpek'in kardeþi Cafer Tekin Ýpek ile diðer tutuklu sanýklar ve *Melek Ýpek'in de arasýnda bulunduðu tutuksuz sanýklar katýldý.

Koza Holding bünyesindeki Angels Peninsula Otelin eski müdürü sanýk Hasan Burak Sertcan, savunmasýnda, davada müþteki olarak yer alan *Galip Öztürk*ve *Barýþ Bozkurt'u tanýmadýðýný, bu kiþilere zarar vermesinin mümkün olmadýðýný savunarak, bu kiþilerin müdahillik taleplerinin reddine karar verilmesini istedi. Sanýk Sertcan, birlikte yargýlandýðý 45 sanýktan 21'inin adýný ilk kez iddianamede duyduðunu, *Sermaye Piyasasý Kurulu*(SPK) Kanununa muhalefetten yargýlanmasýna gerekçe hiçbir eylemi bulunmadýðýný ve FETÖ ele baþý Fetullah Gülen'i tanýmadýðýný, hiçbir zaman görüþmediði öne sürdü.

Yöneticisi olduðu otelde, FETÖ firarileri Hakan Þükür, eski Cumhuriyet savcýsý Zekeriya Öz ve eski *Muðla*ve *Ankara*emniyet müdürü *Kadir Ay'ý aðýrlamaktan dolayý suçlandýðýný iddia eden Sertcan, "Bir otel müdürü olarak, müþterilerini en iyi þekilde aðýrlayan bir kiþi olarak görevimi yapmaktan dolayý suçlanýyorum. Devlet büyüklerinin tamamýnýn geldiði bir otelde o ilin emniyet müdürü *Kadir Ay*ile görüþmemde doðaldýr." dedi.

ByLock kullandýðý iddialarýný reddeden Sertcan, ByLock yüklü olduðu iddia edilen þirket üzerine kayýtlý telefon numarasýný kendisi kullandýðý halde, sanýk Cafer Tekin Ýpek kullanýyormuþ gibi iddianamede yer aldýðýný savundu. Sertcan, "HTS kayýtlarýna bakýldýðýnda ByLock kullanmadýðým tespit edilecektir. FETÖ ile alakam, sempatim yoktur. Himmet ya da herhangi bir adla kimseden para talep etmedim, kimseye para vermedim. *Bank Asya'da hesabým bulunmamaktadýr. FETÖ'nün yayýn organlarýna hiçbir zaman abone olmadým." ifadesini kullandý.

"Zekeriya Öz'ün konaklama masrafýný *KozaHolding karþýladý"

Mahkeme Baþkaný Muhammed Yavuz'un, "Zekeriya Öz'ün otelde konaklama masrafýnýn *Koza*Holding tarafýndan karþýlandýðý basýna yansýdý. Bu konaklamanýn parasýný kim verdi?" sorusuna sanýk Sertcan, "Zekeriya Öz'ün konaklama masrafýný *Koza*Holding karþýladý. Para alamadýðýmýz, çýkarken ödemesini yapmayan herkesin faturasýný *Koza*Holding'e gönderiyorduk. Bugün konaklayan kiþilerin de 4 sene sonra terör örgütü üyesi olarak anýlacaðýný bilemem." yanýtýný verdi. Bu yanýt üzerine de Hakim Yavuz, "Demek ki bu kiþinin kim olduðunu *Koza*Holding biliyormuþ." dedi.

Duruþmada daha sonra *Koza*Holdingin yöneticisi *Hamdi Akýn*Ýpek'in annesi *Melek Ýpek*savunmasýný yaparak, kendisi ve ailesi hakkýndaki suçlamalarýn tümünü reddetti. Holding olarak yýllardýr yaptýklarý faaliyetlerin son 2 yýl ile sýnýrlandýrýlmasýný ve iþ ve iþlemlerinden dolayý sorgulanmalarýna anlam veremediðini ifade eden *Melek Ýpek, "Canýný, malýný vataný uðruna feda etmiþ bir aileyiz. Nasýl olur da terör örgütüyle birlikte anýlabiliriz? Benim asla ve asla bir örgütle alakam olmadý, ailemin de yoktur." dedi.

Birçok vakýf ve derneðe üyeliði olduðunu, kurucu olarak yer aldýðýný ancak hiçbir zaman insanlardan himmet adýyla bir para toplamadýðýný, kermesler yaparak yardým faaliyetlerinde bulunduðu, bu kermeslere birçok devlet yöneticisinin katýldýðýný anlatan *Melek Ýpek, "Þu anda bizi yönetenleri, çok sevdiðim için isimlerini vermek istemiyorum ama hepsiyle beraberdik, birçok faaliyetimizi birlikte yaptýk. En ufak bir kýrgýnlýðýmýz, sorunumuz yoktu. Þimdi bu kiþiler de örgüt üyesi mi oldu?" diye konuþtu.

Mahkeme Baþkaný Yavuz'un, FETÖ elebaþý Fetullah Gülen'in talimatýnýn ardýndan *Bank Asya'ya 104 bin 833 Türk Lirasý yatýrdýðý iddiasýný hatýrlatmasý üzerine de sanýk *Melek Ýpek, kendi Fetullahçý Terör Örgütü (FETÖ) "çatý davasý"nýn firari sanýðý, *Koza*Holdingin yöneticisi *Hamdi Akýn*Ýpek ile annesi *Melek Ýpek'in de aralarýnda bulunduðu 45 sanýðýn "silahlý terör örgütüne üye olmak", "vergi usul kanununa muhalefet", "güveni kötüye kullanmak", "özel belgede sahtecilik" ve "ruhsatsýz silah bulundurmak" suçlarýndan yargýlandýðý davada, sanýk *Melek Ýpek*savunmasýný yaptý.

Ankara 24. Aðýr Ceza Mahkemesi'ndeki duruþmaya, Akýn Ýpek'in kardeþi Cafer Tekin Ýpek ile diðer tutuklu sanýklar ve *Melek Ýpek'in de arasýnda bulunduðu tutuksuz sanýklar katýldý.

Koza Holding bünyesindeki Angels Peninsula Otelin eski müdürü sanýk Hasan Burak Sertcan, savunmasýnda, davada müþteki olarak yer alan *Galip Öztürk*ve *Barýþ Bozkurt'u tanýmadýðýný, bu kiþilere zarar vermesinin mümkün olmadýðýný savunarak, bu kiþilerin müdahillik taleplerinin reddine karar verilmesini istedi. Sanýk Sertcan, birlikte yargýlandýðý 45 sanýktan 21'inin adýný ilk kez iddianamede duyduðunu, *Sermaye Piyasasý Kurulu*(SPK) Kanununa muhalefetten yargýlanmasýna gerekçe hiçbir eylemi bulunmadýðýný ve FETÖ ele baþý Fetullah Gülen'i tanýmadýðýný, hiçbir zaman görüþmediði öne sürdü.

Yöneticisi olduðu otelde, FETÖ firarileri Hakan Þükür, eski Cumhuriyet savcýsý Zekeriya Öz ve eski *Muðla*ve *Ankara*emniyet müdürü *Kadir Ay'ý aðýrlamaktan dolayý suçlandýðýný iddia eden Sertcan, "Bir otel müdürü olarak, müþterilerini en iyi þekilde aðýrlayan bir kiþi olarak görevimi yapmaktan dolayý suçlanýyorum. Devlet büyüklerinin tamamýnýn geldiði bir otelde o ilin emniyet müdürü *Kadir Ay*ile görüþmemde doðaldýr." dedi.

ByLock kullandýðý iddialarýný reddeden Sertcan, ByLock yüklü olduðu iddia edilen þirket üzerine kayýtlý telefon numarasýný kendisi kullandýðý halde, sanýk Cafer Tekin Ýpek kullanýyormuþ gibi iddianamede yer aldýðýný savundu. Sertcan, "HTS kayýtlarýna bakýldýðýnda ByLock kullanmadýðým tespit edilecektir. FETÖ ile alakam, sempatim yoktur. Himmet ya da herhangi bir adla kimseden para talep etmedim, kimseye para vermedim. *Bank Asya'da hesabým bulunmamaktadýr. FETÖ'nün yayýn organlarýna hiçbir zaman abone olmadým." ifadesini kullandý.

"Zekeriya Öz'ün konaklama masrafýný *KozaHolding karþýladý"

Mahkeme Baþkaný Muhammed Yavuz'un, "Zekeriya Öz'ün otelde konaklama masrafýnýn *Koza*Holding tarafýndan karþýlandýðý basýna yansýdý. Bu konaklamanýn parasýný kim verdi?" sorusuna sanýk Sertcan, "Zekeriya Öz'ün konaklama masrafýný *Koza*Holding karþýladý. Para alamadýðýmýz, çýkarken ödemesini yapmayan herkesin faturasýný *Koza*Holding'e gönderiyorduk. Bugün konaklayan kiþilerin de 4 sene sonra terör örgütü üyesi olarak anýlacaðýný bilemem." yanýtýný verdi. Bu yanýt üzerine de Hakim Yavuz, "Demek ki bu kiþinin kim olduðunu *Koza*Holding biliyormuþ." dedi.

Duruþmada daha sonra *Koza*Holdingin yöneticisi *Hamdi Akýn*Ýpek'in annesi *Melek Ýpek*savunmasýný yaparak, kendisi ve ailesi hakkýndaki suçlamalarýn tümünü reddetti. Holding olarak yýllardýr yaptýklarý faaliyetlerin son 2 yýl ile sýnýrlandýrýlmasýný ve iþ ve iþlemlerinden dolayý sorgulanmalarýna anlam veremediðini ifade eden *Melek Ýpek, "Canýný, malýný vataný uðruna feda etmiþ bir aileyiz. Nasýl olur da terör örgütüyle birlikte anýlabiliriz? Benim asla ve asla bir örgütle alakam olmadý, ailemin de yoktur." dedi.

Birçok vakýf ve derneðe üyeliði olduðunu, kurucu olarak yer aldýðýný ancak hiçbir zaman insanlardan himmet adýyla bir para toplamadýðýný, kermesler yaparak yardým faaliyetlerinde bulunduðu, bu kermeslere birçok devlet yöneticisinin katýldýðýný anlatan *Melek Ýpek, "Þu anda bizi yönetenleri, çok sevdiðim için isimlerini vermek istemiyorum ama hepsiyle beraberdik, birçok faaliyetimizi birlikte yaptýk. En ufak bir kýrgýnlýðýmýz, sorunumuz yoktu. Þimdi bu kiþiler de örgüt üyesi mi oldu?" diye konuþtu.

Mahkeme Baþkaný Yavuz'un, FETÖ elebaþý Fetullah Gülen'in talimatýnýn ardýndan *Bank Asya'ya 104 bin 833 Türk Lirasý yatýrdýðý iddiasýný hatýrlatmasý üzerine de sanýk *Melek Ýpek, kendi holdinglerine yapýlan baskýnlarýn ardýndan *Vakýfbank'taki hesabýndaki parasýný çekerek faizsiz bankacýlýk yapan *Bank Asya'ya yatýrdýðýný öne sürdü.

Sanýk Cafer Tekin Ýpek'in eþi Ebru Ýpek de savunmasýnda, eþinin kendisine jest yaparak þirkette yüzde 10'luk bir pay verdiðini ancak hiçbir karar alma sürecinde yer almadýðýný belirterek, "Þirkette de hiçbir söz hakkým olmadý, sadece hissedarým. Bazen eve imzaya belge gelirdi. Kimseye de imza için yetki vermedim. Ben FETÖ olaylarýna çok karþýyýmdýr. Hiçbir baðlantým, içinde bulunmuþluðum yok, hayat anlayýþýma da aykýrý." dedi.

Kýzýnýn *Ýsviçre'de, oðlunun ise *Londra'da okuduðunu, pasaportuna el konulduðu için çocuklarýný görmeye gidemediðini ifade eden Ebru Ýpek, ailesinin maðdur edildiðini, sadece çocuklarýna iyi bir anne olmaya çalýþtýðýný savundu.

Duruþmaya yarýn sabah devam edilecek.
    parasýný çekerek faizsiz bankacýlýk yapan *Bank Asya'ya yatýrdýðýný öne sürdü.

Sanýk Cafer Tekin Ýpek'in eþi Ebru Ýpek de savunmasýnda, eþinin kendisine jest yaparak þirkette yüzde 10'luk bir pay verdiðini ancak hiçbir karar alma sürecinde yer almadýðýný belirterek, "Þirkette de hiçbir söz hakkým olmadý, sadece hissedarým. Bazen eve imzaya belge gelirdi. Kimseye de imza için yetki vermedim. Ben FETÖ olaylarýna çok karþýyýmdýr. Hiçbir baðlantým, içinde bulunmuþluðum yok, hayat anlayýþýma da aykýrý." dedi.

Kýzýnýn *Ýsviçre'de, oðlunun ise *Londra'da okuduðunu, pasaportuna el n gidemediðini ifade eden Ebru Ýpek, ailesinin maðdur edildiðini, sadece çocuklarýna iyi bir anne olmaya çalýþtýðýný savundu.

Duruþmaya yarýn sabah devam edilecek.

E5303 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Koza ipek davasý ile ilgili dün yapýlan duruþmaya ile ilgili haber

E5303 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Tsk.ler

SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alýntý Originally Posted by kafkafkaf Yazýyý Oku
    Tsk.ler

SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kafkaf nereye?

7. 4,80 le uzun bir aradan sonra yeniden ipek aldým. Hayýrlý olur inþallah [emoji847]

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
    Stefan Zweig

8. Ulan gerele bak amk bu gidiþle bunu geçer þans olacak insanda bugünde tat tuz yok ben kapattým ekraný

Sayfa 50/965 ÝlkÝlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •