koza ipeke ten geri düþmüþtü...þimdi 1 tl fark attý.. bu ipeki ne kadar paský yapýyorlar
koza ipeke ten geri düþmüþtü...þimdi 1 tl fark attý.. bu ipeki ne kadar paský yapýyorlar
Hisseli kardeþ bak þimdi sizin yazdýklarýnýza herkes gülüyor. Onun için o sizin meþhur tablolarýnýza fazla güvenipte ulu orta iddalý konuþmayýn. Siz bence tekrar düþünün 6.00 TL ye verdiklerinizi geri alýn bence. Bilanço haberleri yakýndýr haa.
E5303 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Necdet bey dönem dönem paylaþýyorsunuz. Teþekkür ederiz.
Bay acer, bence erken konuþmamak gerek. Yorumlarý doðru yerin..den deðerlendiriniz. Yükseliþ teyit vermeden almam. Doðru yerinizden okursanýz önceki dediðimi anlarsýnýz. Al teyidi vermeden almam. Ayrýca Buradan kimseye al sat deme hakkýnýz yok. Suç iþliyorsunuz. Ýnsanlarý kendiniz gibi görmeyin. Size al denince aldýysanýz sat denince sattýysanýz o sizi Baðlar. Burasý özgür bir platform. Bilginiz varsa paylaþýnýz. Yok sataþacaksanýz baþka türlü hesaplaþýrýz.dediðim gibi suç iþliyorsunuz. Hisse ile ilgili yorum yap desem iki cümleyi bir araya getiremez sataþmaya gelince 10 yaþýndaki çocuk sýnýfýnda birincisinin mübarek.
Yoksa yine gel gelmi yapýyorlar...
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Sayýn Devaz, dilerim deðildir. Bugün ve yarýnki kapanýþ önemli. Güzel bir haber de gelebilir. Temkinli olmayý tercih ettim hep. Grafiðe göre al verirse teyit alýrsam tekrar kaðýda girerim. 20 yýldýr borsadayým gençlikte yaptýðým hatalarý tekrarlamýyorum Duygularýmla yatýrým yapmýyorum. Bol kazançlar dilerim.
Kendimi çok kasýyorum.Çok güleceðim,bastýrýyorum.Çoðunu haftasonu na sakladým.Tatilde gülmek bana çok iyi geliyor.Hoþarkýlarla
Yer Ýmleri