Hoþluklarla.
Hoþluklarla.
Asýl sen haddini bil. Ben eleþtiri yaptým. Sana hiçbir hakaretim olmadý. Ama sen bakýyorum hakarette mahir birisin. Senin hisse ile yaptýðýn yorumlar yönlendirme olmuyorda benim espiri mahiyetinde yazdýðýmmý suç oluyor. Asýl kendi yazdýklarýný bir gözden geçir ondan sonra konuþ. Senin yazýlarýn yüzünden tedirgin olup hisse almayan kiþilerin günahýna girme. Çok biliyorsun. Hisse al vermemiþmiþ. Madem öyle al vereceði rakamý söylede herkes baksýn nasýl bir otoriteymiþsin. Hisse hakkýnda çok þey söyleyecek insansýnya görelim. Bu soruyu soran arkadaþlar var. Onlarý Engin bilgine aydýnlat lütfen bir faydan dokunsun. YTD
E5303 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.hisseli, Sn. acer, Elbetteki bu forum herkesin yorum yapabileceði bir yer. Herkes özgürdür ama birbirinizi kýrmayýn. Burada hepimiz ortaðýz. Bence barýþýn derim.
ne var 5.10 da arkadaþ
Fon satýþlarý yüzünden buralardayýz. Bu fon çok fena yaktý bizi. Ama olsun. Bilanço ve satýþ süreci bize zirve testi yaptýracak. Yaptýracak ta bu baský bitse. YTD.
Bay acer, yeter artýk bu kadar takýntýlý olmayýn. Sizinle muhattap deðilim. Espri falan yapmayýn benim üzerimden. Geçmiþ yazdýklarýnýzý tek tek okudum ve gördümki iyi sizin beni bu þekilde anlamanýz normal. Boþ yorumlar..
Sn. Adoli61, iyi niyetiniz için teþekkür ederim. Hata benim ciddiye almýyorum artýk. Sataþýrsa sataþsýn. Ben yorumlarýma devam edeceðim. Bu kaðýt daha düþtüðünde onlar yazacak cesarete sahip olmazlar ama ben düþse de yükselse de yazdýklarýmla buradayým. Çünkü grafiklere ve tablolara bakarak yorum yapýyorum. Duygularýma ve portföyüme göre deðil.
Yer Ýmleri