Naçizane söyleyeceðim kaðýtta duygusal olmayýn. Grafiðe göre hareket ediyoruz. Alýþ satýþ rakamlarýmý artýk yazmýyorum. Takdir eden de oluyor ama gerekçelerimi sorana söylesem de küçümsemeye kalkýlýyor. Onun için bol kazançlar dilerim.
Naçizane söyleyeceðim kaðýtta duygusal olmayýn. Grafiðe göre hareket ediyoruz. Alýþ satýþ rakamlarýmý artýk yazmýyorum. Takdir eden de oluyor ama gerekçelerimi sorana söylesem de küçümsemeye kalkýlýyor. Onun için bol kazançlar dilerim.
Sen yenisin galiba bu 3-4 ay içerisinde o hareketlerin alasýný yaþarsýn burada kozaa ipek gunici iki tavan iki taban yapan tahtalardir gersanin yolu var gibi daha tabandan çok iyi alýmlar var
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkür ederim üstad aynen yeniyim ve ufaktan adapte olmaya çalýþýyorum.
Gersan yerli otomobil beþlisi ile beraber Tesla TR nin sahada hizmet saðlayýcýsý olma ihtimal ve haberleri nedeni ile takibimde.
Yerli oto beþlisi açýklanmadan önceki gün buna da benzer hareketler yaþanmýþtý.Sizlerin hep bahsettiði "beklentiler alýnýr" olayý gerçekleþti.
Benim yeni yatýrýmcý olarak kendime uygun gördüðüm portföy,Devlet ile iliþkisi ve gelecekten beklentisi olan kaðýtlarý takip etmek ve asla kýsa vade düþünmemek.Bist 100 de ani düþüþler olmadý sürece bu tip kaðýtlar her sene artarak devam ediyor.Þuan bunlarýn en baþýnda bana göre Ýpeke ve grubu geliyor.Nacizane kendi düþüncem YTD deðildir diyelim.
Gersan'nýn geçmiþ tarihli þüpheli yükseliþ sonrasý el deðiþtirilip tekrar geri gelmesi ve dün tarihli medyaya yansýyan manipilasyon haberleri þüphesi, bugun tarihin tekerrür ettiðini gösteriyor galiba.YTD
Son düzenleme : ucanlaz; 20-12-2017 saat: 13:41. Sebep: Düzeltme
Kaldýrýlýp verilecek aman günlükçü dikkat..
Kap haberi var finamsal raporlar ettelrmesi spk tarafýnfan kabul edilmiþ
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düþerken aradaki 1000 farký nasýl gözetiyordunuz da, çýkarken çok fena adam satýyorsun Kozaa.
Þu yabancý satýþý bir bitmedi gitti AMK
Yer Ýmleri