2.seans 10 milyon iþlem hacmi ilk seans 100 milyon nedir bu þimdi can sýktý artýk yap þu hareketini de aþaðý mý yukarý mý bilelim
2.seans 10 milyon iþlem hacmi ilk seans 100 milyon nedir bu þimdi can sýktý artýk yap þu hareketini de aþaðý mý yukarý mý bilelim
Söyle söyleyim, ben günlük al- sat iþlerde sürekli buralardayým. Düþeni kýran fiyat hacimle hala destek görmüyor. Ben kendi metotlarýmla yorumlarým grafiði. Þu an kaðýtla uyumak Ýçin cesaret gerek. Kaðýdý bir kaç ay üzerinden deðerlendirmek hatalý olur diye düþünürüm. Kaðýtta satýþ çokken kaðýt yükseliyorsa yürek ister o kaðýdýn baþýný beklemek. Buradan koca yüreklilere selam olsun. Ya günlük at çek yaparým balýkçý tabiriyle. Ya da yemli atar beklerim uzunda. Ne zaman yemleye geçerim... hacim görürüm o zaman iþte.. ama þunu ifade etmeliyim ki at çekle çok daha fazla balýk alýyorum þimdilik. Bol kazançlar dilerim.
Laf salatasýný uzatmayayim.Zaman zaman þirketle ilgili önemli veriler sunuyorum burada. Þimdilik söyleyeceklerim çok önemli olmayan stratejim üzerinedir.
Yerli araba beþlisinden asuzu takip ettiðim hisselerden.Dün 3 ayrý þirket tek bünyede birleþeceði haberi kap ta yayýnlanmýþ ancak hisse
eksi yönde tepki vermiþ.Biz de de böyle bir þehir efsanesi var malum birleþme yönünde.Bizde böyle bir durum nasýl olur hakkýnda öngörüleriniz varmýdýr üstadlar?
Kapanýþ beklenen gibi oldu. Yýlbaþý öncesi nakit![]()
5,20 den cýktým simdi sadece seyre daldým [emoji22][emoji856]
Herkese bol kazanc
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri