Originally Posted by gomit @ParrOk. Beyfendi sizin yorumunuz pazarcý aðzý. Limon satanlarda ayný dili kullanýyor. Beyfendi, ülkede pazarcý aðzý daha çok prim yapýyor bence, sizce de öyle deðil mi?
Originally Posted by dewaz Arkadaþlar uçacak kaçacak kelimelerini kullanmayýn lütfen.bak ne oldu düþmeye baþladý þimdi ne olacak.. Yatýrým tavsiyesi deðildir.. kýdeminiz bizden yüksek bi grafik yorumlayýn olmaz mý? hep böyle yükselecek dedik mi macd var rsi var, var oðlu var.
Originally Posted by ParrOk kýdeminiz bizden yüksek bi grafik yorumlayýn olmaz mý? hep böyle yükselecek dedik mi macd var rsi var, var oðlu var. Yeri geldiðinde paylaþýrýz sýkýntý yok.. Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Son virman ile ybnc takasi 34.7 mil oldu. Ongorumden once duyabiliriz kap haberini.
Originally Posted by FKK Son virman ile ybnc takasi 34.7 mil oldu. Ongorumden once duyabiliriz kap haberini. Ben bu aksam kapanistan once Abd li sirketten alim haberi bekliyorum kimse bana gore almasin satmasin insalah kapanistan sonra gelir
Endeks dusmese 6 yi gecmisti be
Originally Posted by dewaz Hâlâ atamadý 6 üstü.. Yatýrým tavsiyesi deðildir.. Pehhh bu haftada geçemedi 6 yý... Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Originally Posted by yasyas1907 Ben bu aksam kapanistan once Abd li sirketten alim haberi bekliyorum kimse bana gore almasin satmasin insalah kapanistan sonra gelir Bu haber daha önceden geldiðinde ne olduydu, hisse tavan mý çektiydi? Yüzde kaç gibi arttý?
Forum Rules
Yer Ýmleri