4.91 den iyi mallandilar yarýn beþ altý kademe yükselir günlükçu çýkar sahneye hoooop 4.80 ler boyyyle sürer gider ne Zaman delikanlý bir aracý kurum gelir anca bizim iþ olur artýk bunlar oyuncak tan öte gitmicek anlaþýlan
4.91 den iyi mallandilar yarýn beþ altý kademe yükselir günlükçu çýkar sahneye hoooop 4.80 ler boyyyle sürer gider ne Zaman delikanlý bir aracý kurum gelir anca bizim iþ olur artýk bunlar oyuncak tan öte gitmicek anlaþýlan
Sayýn @kafeci... Yanlýþ anlaþýldým sanýrým benim baðýþlardan bahsettiði süreç devlet tasarrufuna geçmeden önceki süreci kapsýyor... Yönetim mekanizmasý deðiþince bu tür baðýþlar olmadan yoluna devam eder demek istedim... Olimpiyat olarak bahsettiðim ise malumunuz paralarýmýzýn üzerine bile basýlý olan uydurma bir org. idi... Velhasýlý kelam... Teknik taktik temel bir yana hikayesi olan ve olacak bir þirket gibi duruyor...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Zaten kendime faydam yok...
En talihsiz olaný bu kaðýt
Su akar yolunu bulur....
Kozalaklar bilancolardan hareket edecekse, farklý hacimler ve fiyatlar ile (sonuçta bazen farklýlýk olsa da ) benzer yükseliþleri ya da düþüþleri yapar.
Önemli olan parite ve parite trendi.ÝPEK, halen 2016 Aðustos trendinin desteðinde, hafif altýnda hatta.
Bekleyip göreceðiz tekke de çorba icebilecek miyiz, yoksa kol kesip nasip mi diyeceðiz.
Bugün olan dönüþ yerinde ve iyiydi.Fiyata yansýmadý belki, ama bu hisse çok sýð bir anda kademeleri alýp, verebilir. Bu nedenle trend önemli olan. Þu almýþ, bu satmýþ ikincil....Kozal forumunda o konuya çok girilmiþ bence bu detay ve kafa karýþtýran ayrýca kontrol edilemeyen bir bilgi seti. Oysa temel hisse bilgisi olmazsa, ne takas, ne teknik anlam içermez.Bakarsýn ahmet almýþ mehmet satmýþ, ali veli ye virman çekmiþ.Bunlarýn arkada birbirlerine ya da esas oyunculara nakdi transferini kim kontrol edebilir ?
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : Cool76; 02-03-2018 saat: 20:27.
TMSF baþkanýn yaptýðý açýklamaya göre kayyum atanan þirketlerden satýn alim için en çok enerji þirketleri soruluyormus.YTD
Mokoko oldu galiba belirlediði yeri görmeden yükseliþ olmayacak
Yer Ýmleri