Kozaa, Kozal nereye gider de gitsin, ben 5.4 üzerine kapanýþý istiyorum.Sonrasý, geri kalmýþsak onu da tamamlar.Sorun yok.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29 a verip anýnda 28 e 1 lot yakýyo. ya aranýzda anlaþýnda götürün gari þu gýzý...
https://i.hizliresim.com/A1dpR7.png
BU HAFTA KRITIK.KIRILIM OLABÝLÝR..
kozal 6.3 milyar
kozaa 2.3 milyar(kozalýn %45 ine sahip ve 250 milyon dolarlýk otele sahip...+ bakýr ve antimuan maden sahalarý cabasý.....3.5 milyar etmeli en az kozal bu fiyaattayken....
ipek 1.2 milyar kozaa nýn %52 sine sahip ve petrol arama ruhsatlarý var...2 kuyusu da aktif diye biliyorum......1.75 milyar etmeli kozal bu fiyatlardayken...
diye düþünüyorum...
haa kozal pahalý mý? deðil...o da en az pay baþýna 66 tl etmeli diye düþünüyorum...
ytd
kozal yýllýk 1 milyar tl kar etse sermayesine bölersek.....pay baþýna 6.56 tl yazar 10 fk olsa 65.6 tl olmalý...
kozaa %45 kozal a sahip olduðundan sadece buradan 450 milyon kar etmiþ gibi olur..
kozaa sermayesine bölersek:.....pay baþýna.....1.16 tl yazar...10 fk olsa 11.6 tl olmalý...
ipeke kozaanýn %52 sine sahip olduðundan 234 milyon kar etmiþ gibi olur.
ipeke sermayesine bölersek....pay baþýna 0.90 tl yazar....10fk olsa 9 tl olmalý...
ancak kozaa nýn 400 yataklý lüks bir oteli var kendi koyuna sahip...bakýr ve antimuan madenleri de var ekstra....
ipeke de kozaa nýn %52 sine sahip oldugundan o da ekstralý olmalý...
ayný zamanda ipeke aktif 2 petrol kuyusu iþletmekte ve bir çok alanda petrol ve doðalgaz arama ruhsatýna sahiptir...
tüm bunlarýn yanýnda 2015 9. aydan bu yana elde ettikleri kazançlar açýklanmayý beklenmektedir...
son tarih 30 nisandý sanýrým...
ytd.
Yer Ýmleri