bende piyasayi takip edemicem diye 6.75 den vermistim. isim bitince bi baktim 92, 94 ten anca aldim, ama biseye dikkatinizi cekeyim ortaklar, gecen sene ne zaman en usten kapasa sonraki seans gunu duzeltme yapti, eskiler hatirlar belki
SM-N9500 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Trend, takas olumlu ve fiyat pozitif.
Bugün 2 defa ayrý emirlerle 6,79 ve 6,90 ortalamalarla satýþ emirleri verdim.Ýþlemler çok agresif olunca ve saolsun buradaki ve derinlik cafede ki arkadaþlarýn da bilgilendirmeleri ile Credit ile Deutsche yi alýmda görünce emirleri iptal ettim.Þu an için doðru karar. Ýnþallah Kozaa ya daha yaklaþýnca bana kalýrsa tam grup hareketi baþlayabilir.Kozal ile Ýpek zirvelerine benzer uzaklýkta artik Kozal da tepki verecektir, Kozaa zaten dinlendi.Endeks yol verseydi bugün belli de zirve denemesi yapacaktý.
Zirvenin kýrýlýp kýrýlmayacagi ya da nasýl kýrýlacagi önemli.Sert kýrarsa yol var demektir....
Trend is my friend......
Son düzenleme : Cool76; 01-06-2018 saat: 19:47.
Kozaadan yakaladýkta inþ pazartesi ipeke de tren kaçmadan bineriz)
Dolu muhabbetleri okuyorum ben
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zevahir yazdýðýn yazýya dikkat et, benim bayramlýk aðzýmý açtýrma. Benim yanýt verdiðim yazýyý niye siyasi bulamadýn acaba. Sana yakýn görüþte yazý olunca siyasi deðil benim yazdýðým siyasi öyle mi. Sen kimsin bana git diyorsun. Bir daha bana bu tarz yazýlar yazarsan seni rezil ederim. Ben çok kibar bir insanýmdýr benim canýmý sýkma. Benim yazdýðýmý forum yönetenleri siyasi bulmadýðýný göre demek ki sen de bir algý sorunu var. Beðenmiyorzan banka ya da git ötede oyna.
Yer Ýmleri