Ben endeksten týrsýyorum..enflasyon son yýllarýn en yükseyi geldi bugün..kredi notu negatif izleme ile ilgilide haber düþtü..döviz hafta sonu yükseldiði kadar düþmedi..yani öðleden sonra endekste ters durum olabilir..kozalaklarda da ky elinden mal kapmak ve dinlendirmek için bu durum herzaman tahta sahipleri tarafýndan kullanýlýr..
Arkadaþlar endex saat 15"00 de pompeo ile Mevlüt cavusoglunun görüþmesine göre yönünü belirleyecek toplantý bitene kadar endex stabil kalýr yapýlacak açýklama ile bakicaz.
7.45 den alan hayrýný görsün ben kazandým alanda kazansýn
SM-J530YM cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sesli düþünüp hareketin baþladýðý yaklaþýk fiyat 4,75 den %100 yaparsa tadýndan yenmez tabii o kadar cesaretim varmý yaþayarak göreceðiz![]()
Her Koyun kendi bacaðýndan asýlýr, bu durumda diðer Koyunlarýn asýlana bir faydasý olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun iþler bundandýr ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
!! YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin Ýlacý olsa Baþýna sürerdi
Credit amacýn ne senin..neyin peþindesin Türkün bilmediði neyi biliyorsun..bu ne densizlik..bu kadar mal niye alýyorsun kardeþim
Yer Ýmleri