Yf iyi almýþ da ise yarimiyor satanlar kýsmýnda diðer satýcý kýsmý 1 bir mly üzeri demekki ya ky sattý yada adamlar birçok kurumdan az az sallýyor
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yf iyi almýþ da ise yarimiyor satanlar kýsmýnda diðer satýcý kýsmý 1 bir mly üzeri demekki ya ky sattý yada adamlar birçok kurumdan az az sallýyor
Takas makas hikaye adamlar amk du tahtalarýn yemiþim takasini
6 haziran da citi 24.5 mly gözüküyor di bugün 33.2 mly gözüküyor normalde almýþ ama düzeltme yapýyor desek mi yukarýdan verip aþaðý dan alýyormuþ desek ne desek bilemedim ama düþtükçe para azalýyor o gercek
p.tesi takasi hala topluyor adamlar...
SM-N9500 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Adamlar iyi mal yediriyor...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Ortak en çok sana üzüldüm.allah yardýmcýn olsun..ben arada ipeke ye geçerek avantaj saðladým ama terside olabilirdi ...þans diyelim..
Kozaa da paylaþmýþtým. ...
Hepberaber gaza geldik..belki üsten alanlarýn da günahýna girdik..haklarýný helal etsinler..30 gün öncesine kadar ben de ayný þekilde zarardaydým 1 sene bekledim..çok þükür halen þuan yeterince kardayým...üsten alanlarý çok iyi anlýyorum allah sabýr versin ama yapacak biþey yok..hissenin temelcisi teknikçisi ile beraber hep birlikte yine þelaleyi yaþadýk yaþýyoruz..þahsi fikrimde bi deðiþiklik yok olamazda..daha asýl filmin sonu gelmedi..ve çok yakýnda mahkeme sonuçlanacak. .ozamam çok çok farklý þeyler konuþacaðýz..at sineklerine aldýrmayýn ama belli ki o gün gelene kadar birkać kez daha bizi rulette çevirecekler...
Belki yarýn sert yukarý hareket yapacaklar...þunu net öðrendik ki kimse bilemez ne yapacaklarýný..okadar seri hareket ettiler ki halen ne olduðunu anlamadýk..biz halen yabancý alýyor görüyoruz ama fiyat ne alaka? Deniz hocanýn röntgenini dört gözle bekliyorum hocam..
genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
Yer Ýmleri