Aynen öle oldu þahsým adýna çok büyük hatayaptim stoplos kýyamadým zarar hrgun büyüdü devam ediyor satmasýný almasýný bilmek gerek umarým benim durumuma çok kiþi düþmemiþtir
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öle oldu þahsým adýna çok büyük hatayaptim stoplos kýyamadým zarar hrgun büyüdü devam ediyor satmasýný almasýný bilmek gerek umarým benim durumuma çok kiþi düþmemiþtir
Anlatmak istediðim kafada buydu..siz igneyi kendinize batýrýn ben batýrmýyorum..devlete güvenmek ve destek beklemek koruyup kollanmak benim en doðal hakkým ve devletin,mevcut þirket yönetiminin görevidir..bu alelade bir hareket deðildi..týpký öcekiler gibi..buna hiçbir geliþmiþ ülke borsasýnda izin verilmez..ben uzun vadeciyim..þirketin ortaðýyým..bunlar bist 30 kaðýdý..ipeke te ana hissedar bunlara..þirketten halen hiçbir müdahele açýklama gelmedi..iðneyi kendimize batýra batýra memleket yol geçen hanýna döndü. .
YF bakalým bu gün 1 milyon satarak fiyatý nereye çekecek... Operasyon devam edebilir, daha marj var...
Önce bir gel gel ile marj yaratýrlar kaç gündür kaç defa yaptýklarý gibi muhtemelen...
Hadi bakalým piyasa, pamuk eller cebe, spek'in paraya ihtiyacý varmýþ...
Altta önce 6.35'ler, tutmazsa 5.90-6.00'lar grafiklerde de görülen yerler...
YTD...
6.30-6.50 arasý yedirebildiði kadar malý yedirme derdinde görüntüsü var...
Hacim yapmayý baþardýkça hedefine ulaþacaktýr...
Dün de sabah hacim azmýþ gibi görünse de gün sonunda 13 milyon lotun üstünde hacim oluþmuþtu...
Yani spek malý yedirmek istedikten sonra her türlü yediriyor...
Baþladýlar yine onun bunun çocuklarý bugünde yaptýrýn bý -10 amk böyle iþin
Pasta varmý yinemi yf doce basýyor
Yer Ýmleri