Baþ belasý kozal ipek gidicem diyor bu önüne taþ koyuyor
Baþ belasý kozal ipek gidicem diyor bu önüne taþ koyuyor
Saðolasýn kozal +2 yapan ipegide yanýna çektin kozaa da modaya uydu doce sabahtan beri satýþta bugün de portföy eridi fiyat hareketleri ni soran yok amk ne oluyor diye
6.66 yi gören ipeði tuttular 6.30 a kozanýn yanýna getirdiler amk helal diyorum bunu baþarmak büyük bir iþ hatta altina
Hisseye aþýk olup kalýyor uz sabah 6.20 den nereye bide kapanirsa bak oynamayý bilene ve cesareti olan süper para býrakmýþtýr.biz sadece hisse yükselirse kazaniyoz diðer türlü spk kere kazanýyor þahsi fikrim bu yazdýklarým p.tesi oyun baþladý salý çýkmak varmýþ bize nasip olmadý
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi sabah açýlýþta 8.04 vereyim dedim alislara kandým iyi halt ettik verdiler elimize en sonunda aþýk olduk bir kere al kârýný çýk daha belaný mý ariyon diyorsun dicemde bulduk belamizi arkadaþ demiþti bu hisseler de grafik takas hikaye yabanci bir yerden çakar boruyu demiþti ve o 8.30 lardan çýktý ve ben ona güldüm yabancý deli gibi alýyor dedim þimdi o bana gülüyor ve üzülüyor haklý sabahtan beri yedire yedire mal veriyor herifler 6.65 i geçemedi biz bakýyoruz sabahtan beri yeþil olan ipek 20 dakikada 25 bin lotla kazaa nin yanýna geldi artýk bu saatten sonra bir cacýk olmaz adamlar satýþa geçti artýk bakar dururuz 4 günde 70 bin üzeri zarar eden biri olarak denecek bir þey yok kendim ettim kendim buldum der þair
Hocam Allah yardýmcýnýz olsun zor bir durum ben þahsen acil ihtiyacým olan para ile girmiþtim kaybedilen her kuruþ deðerli benim açýmdan inþallah kazanýrsýnýz telafisi olmayan zararlar deilde ol kazançlý günler ky nin olur.
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri