garanti bankasýndan 13 miilyon lot yb satýþý var - ye geçti..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla g
Kozlakalarýn geçmiþ hareketlerinde en fazla nereye kadar düþebileceði ve hangi sýra ile nasýl hareket ettikleri net gözükmekte..feto süreci hariç..sonraki tmsf süreci için geçerli bu durum..
Bakan açýklamasý net...feto davalarý en geç yýl sonuna kadar bitecek..bu hisselerin hikayesi farklý..özel durum mevcut...ayrýca feto davalarý normal dava süreçlerinden çok çok farklý iþlemekte ve yürütülmekte.. yorumlarken...deðerlendirmeler buna göre yapýlmalý ve diðer hisseler ile karýþtýrýlmamalýdýr..þahsi görüþümdür...
Nezaman girileceði konusunda hemfilirim zira ben de giriþ ićin uygun yer bekliyorum..seçim özel durumundan dolayý geçtiðimiz hafta çýkýþ yapmistim..
Bu gün 6.00'ýn altýna sarkarsa bazý grafiklere göre 5.25'ler yolu açýlmýþ olacak...
5.50 altýnda kademeli olarak girilebilir satýþa mahkemeye çok inananlar için...
4.50'ye kadar da kademeli alým yapýlabilir...
Bunu yapanlar duruma göre muhtemelen 4-6 ay beklerler sonraki hareket için... Ýyi senaryoda...
YTD...
Ben bu hisselerde artik 2-3 kademeli al sat lara yoneldim , caresizlikten . Bir noktaya gelince de 50% 50% halkbank ve aselsan dusunuyorum ..
Sent from my iPhone using hisse.net
kýsa vadeli kozal grubunun en iyi beklentisi aðustostaki bilançodur arkadaþlar...
Yer Ýmleri