Kiziyorum bir yandan da endeks de farkli degil 3,5% artida basladi 1,5% ekside bitirecek , endekste 5-6% oynama olursa boyle hissede de bu kadar oynama olur , neredeyse 18% oynaklik var belki daha fazladir
Sent from my iPhone using hisse.net
Kiziyorum bir yandan da endeks de farkli degil 3,5% artida basladi 1,5% ekside bitirecek , endekste 5-6% oynama olursa boyle hissede de bu kadar oynama olur , neredeyse 18% oynaklik var belki daha fazladir
5.86...
Olan oldu artýk...
Bir 86 kuruþ daha verirler, 5.00 için...
Hadi bilemedin 136 kuruþ daha verirler 4.50 için...
Ondan sonrasý yatay...
Ýþkencenin çoðu bitti, azý kaldý...
Bu kaðýt endeks bugün böyle olmasa da ayný þekilde bitirecekti günü...
Adamlar mal vermeyi iki haftadýr kafaya koymuþ vaziyettelerdi zaten...
Sadece seçim sonuçlarýný kullarak daha çok malý daha yukarý fiyattan verme þansý elde ettiler...
Ama dediðim gibi buraya kadar bu iþkenceyi çekmiþ olanlarýn baðýþýklýk kazanmýþ olmalarý lazým artýk her gün düþüþe...
Ýki haftadýr sürekli dusermi be bir hisse dibine kadar düþ
Sizce ipeke mi kozaa mi daha risk barindiriyor su an ?
Ben ipek satmistim riski yüksek diye cuma biras kýpýrdamadan yaptý geri aldým ama hata imiþ yabancý bugün iyi gumletti..sabah ile akþam arasýnda daðlar oynuyor iþimiz zor sanýrým..
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu hisselerin eski sahipleri A.Ýpek vatan haini fetocu O çocuðuklarýnýn ve amerikadaki onlarý koruyan ve kollayan finasçý finasörlerinin ve bu ülkede onlarý savunan onlara deðer verenlerin analarýnýn AMK.
Yer Ýmleri