5,81 ile kapatiyoruz . Rezalet . Fener de son dk da gomuldu bu arada , alim firsati midir diye dusunuyorum pazartesi
Sent from my iPhone using hisse.net
5,81 ile kapatiyoruz . Rezalet . Fener de son dk da gomuldu bu arada , alim firsati midir diye dusunuyorum pazartesi
Sent from my iPhone using hisse.net
Eeee dünkü yükseliþ ne oldu ben söyleyeyim pic oldu dansöz bile bunlardan iyi kivirtamaz
pazartesi tepkisini verir...
Saðlam verdi
GM 5 Plus d cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
beðenemedin mi arkadaþ ?
Ky nin ekmek yiyeceði bý hisse olmaktan çýktý gibi acizhane þahsi düþüncem.biras umut veriyor gidecek tepki verecek psikoloji oluþuyor benim gibi ky atlýyor uyanmasý spek müþteri buldumu hiç afetmiyor.yf tek baþýna utanmadan cakmis
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ericsson GA628 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Disconnectus Erectus
S&P, Türkiye'nin "Ulusal Ölçüm Notu"nu yükselttiS&P, Türkiye Ulusal Ölçüm Notu, bir yükümlünün genel kredi verilebilirlik durumu veya belli finansal yükümlülükleri karþýlama kapasitesi hakkýnda kanaat sunuyor 30 Haziran 2018 Cumartesi, 08:34 Güncelleme: 30 Haziran 2018 Cumartesi, 08:35
Uluslararasý kredi derecelendirme kuruluþu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin "Ulusal Ölçüm Notu"nu (National Scale Ratings) yükselttiðini duyurdu.
S&P'den yapýlan açýklamada, Türkiye'nin uzun dönem "Ulusal Ölçüm Notu"nun "trAA" seviyesinden "trAAA" seviyesine, kýsa dönem "Ulusal Ölçüm Notu"nun da "trA-1" seviyesinden "trA-1+" seviyesine yükseltildiði belirtildi.
Ýlk iki karakterin ülkeyi temsil ettiði S&P'nin "Ulusal Ölçüm Notu", bir yükümlünün genel kredi verilebilirlik durumu veya belli finansal yükümlülükleri karþýlama kapasitesi hakkýnda kanaat sunuyor.
Ulusal Ölçüm Notu, kredi notlarýnda olduðu gibi farklý ülkeler arasýnda kýyaslama yapmayý mümkün kýlmýyor.
http://www.bloomberght.com/haberler/...tunu-yukseltti
Yer Ýmleri