Arada bir kozaa kaçmýþ sanýrým😀 5.70 üzeri kaldýkça 6.98 mi demek oluyor? Yoksa 5.93 altý kaldýkça 5.70 e gelme ihtimali mi var demek oluyor?
Bir de malum bu 5.96 i kýramadý. Artýk öyle bir direnç kalmadý diyebiliyor muyuz kardeþim?
Deniz bey kozalin çýkýþta olmasý son snlerdeki , koza da bu çýkýþtan sebep hýzla yukarý atarmi ? Yoksa baðýmsýzlar mi ?6.51 den önce bir destek varmi? Teþekkürler
Deniz bey kozalin çýkýþta olmasý son snlerdeki , koza da bu çýkýþtan sebep hýzla yukarý atarmi ? Yoksa baðýmsýzlar mi ?6.51 den önce bir destek varmi? Teþekkürler
5.97 uzerinde ust ust 2 kapanis bile yapamiyor. En ideali 6.51 ya da 4.30 a gelmeli. Bu 2 unsur onem arz ediyor teknik takip icin.
Tek olumlu olay kozalýn yoluna devam ediyor olmasý. Bu da onun gazýyla gidiyor. Ama gerçekten beter bir kaðýt. Maliyet düþürdüm piþman oldum ptesi açýlýþta yollarým büyük ihtimal rezillikti karanlýk oda cuma günü
Tek olumlu olay kozalýn yoluna devam ediyor olmasý. Bu da onun gazýyla gidiyor. Ama gerçekten beter bir kaðýt. Maliyet düþürdüm piþman oldum ptesi açýlýþta yollarým büyük ihtimal rezillikti karanlýk oda cuma günü
Çok doðru Arkadaþlar mahkeme ne zaman bilen var mý teþekkürler
Yer Ýmleri