Ben ipekler satilana kadar burdayim. Su anda yerimden hic kiprasmiyorum. Cunku satilinca bu kagit en az 3 tavan cekecek ben de cigarami tutturup izleyecegim...Atin bi kenara cokun calinin dibine bekleyin.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlar.
Karar verdim biriktirdiðm herkurusa ipek alýp bekliyecem ..madem mahkeme var TMSF var elbet birgün satýþ haberi de olur yapacak biþey yok daldan Dala atliya atliya tükendim elimizdeki ucbeskurusu ipne sökülerek yem ettik
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanýlmýyorsam,kasým 2 sinde Türkiyede fetö davasý ,29 un dada ingilterede kozal a ait dava olacak,cinali kardeþimizden ricam salý günü bilirkiþi raporu gelip gelmediðini kontrol etmesi ve burda bizlerle paylaþmasý.....
Türkiyede dava sonucu belli olmayan bir duruþmada ingilterede nasýl bir karar çýkmasý beklenebilir.... eðer karar çýkarsa ingilteredeki mahkeme içinde çok önemli bir mihenk taþý olur,kozal þirketi içinde önemli bir koz olacaktýr.
ve Türkiyedeki mahkemede en büyük engel,telofon görüþmeleri için bilirkiþinin daha raporunu sunmamasý. eðer bu rapor mahkeme sürecine kadar yetiþmezsse bilirkiþi hakkýnda ciddi þüphelerim olacak...
Biz hissedarlara düþecek en önemli görev Cimer ve adalet bakanlýðýný kozal-kozaa-ipek hissedarý olarak uyarma görevi olacaktýr.
Deniz bey iyi akþamlar bi grafik ve pastayla ipegi yorumlayabilirmisiniz bugün zarar büyük .. teþekkürler
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kozal-kozaa- ipek hissesi sahibi arkadaþlarým haftasonu cinali arkadaþýmýza söyledik,akýn ipek fetö davasýnda bilirkiþi raporunun gelip gelmediðini bize bildirmesini istedik,saðolsun bizi kýrmadý ve ilgilendi.30.10.2018 tarihi itibari ile bilirkiþi raporu hala gelmedi aðustos ayýndan beri bilirkiþi raporu hala hazýrlanmadý,hazýrlanmadýðý için eðer gelmezse dava yine büyük ihtimal ertelenecek.kasým ayýnýn sonunda ingilteredeki davada biz ne diyeceðiz,fetö þüphelisini bize iade edin,adama soracaklar siz bu adam hakkýnda karar verdinizmi,biz ne diyeceðiz,bilirkiþi inceliyor...sizce ingilteredeki mahkeme ne der ?...
sonuçta bir yargýlamada olumlu yada olumsuz karar en hýzlý sürede verilmeli.buna en büyük engelde þu an gözüken bilirkiþi raporunun gelmemesi....
lütfen kozkozal-ipek hissedarlarý bireysel olarak,durumu kendi cümlelerinizle,Cimer ve Adalet bakanlýðýna þikayet edin.duruma dikkat çekmeliyiz. ne kadar çok þikayet giderse okadar etkili olacaðý kanaatindeyim.
https://www.cimer.gov.tr/
adalet bakanlýðýnýn mail adresi [email protected] ama e-devlet üstünden yaparsanýz daha etkili olur
kozaa hissesi sahibi olarak ben baþvurumu yaptým.
bu durumdan þikayeti olan bütün hissedar arkadaþlarýmý bu vatandaþlýk görevine davet ediyorum
enfelasyon/haberi/ne/zaman/geldi/seans/bittikden/sonramý
Yer Ýmleri