Alýcýlar ,Þeker 226k marbass 179k merill 145 k garanti 136 k teb 100k . Satýcýlar , deniz 380k global 284k y kredi 70 k tacirler 55k
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alýcýlar ,Þeker 226k marbass 179k merill 145 k garanti 136 k teb 100k . Satýcýlar , deniz 380k global 284k y kredi 70 k tacirler 55k
Yok bende göremiyorum ama saðlam ortaklardanim hem ipek hem koza)
Valla bende aðýrlýk kozadaydý, ipeðe geçtik kumar oynayýp aldýk elimize. Dedim yukarý potansiyeli çok fazla yýllýk dibi olan 4,22 den de çok uzak deðil düþse nereye kadar düþer kendimce mantýklý bir hamleydi ama çok yanlýþmýþ. Zararýmý bir kurtarsam töbe yaklaþmam ipeðe, karaktersiz bir hisse. Uzuncu olunacak hisse de deðil, parayý kozaaya yada kozala basacan onu anladým.
Kozal Formunda "Necdet Kara" arkadaþ bilirkiþi raporu ile ilgili þu þekilde bir paylaþým yapmýþ.
"A.i. Kuþlu yazdýðýna göre bilirkiþi raporu 21.12.tarihinde 24 a.c. mahkemesi ne sunulmuþ SPK bu bilir kiþi raporuna istinaden yeni suç duyurusu yapacak mýþ
Kapa düþen habere göre de yeni davalarin açýlacaðý duyurulmuþtu ."
Herkes þu an senin gibi düþünmekte ve bu beni dahada çok umutlandýrýyor.
Ky kalmadý neredeyse ipeke de. Aracý kurum daðýlýmý bence þuan hikaye, paravan kullandýklarý kurumlarla topladýklarýný düþünüyorum. Ytd, kendi hislerim [emoji41]
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslardaki diger kismi yb kurumlardan fazla.. nasil ky kalmadi anlayamadim???
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak,Finans, Global, Marbaþ, Meksa, HSBC, Deniz sence bunlarýn ne kadarý yerli
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri