Kap haberine göre hareket yaptý.Fakat bu anlaþma bizim için iyimi kötümü tartýþýlýr.Nedenine gelince bu anlaþma ile benim kanýmca ipek satýlmasý hayal oldu devir edlilir TPAO ya o kadar yandý gülüm keten helva %9.6 ya % 90.4 bizim 2 tpoa 6 kuyusu var ama üretim rakamlarýný bilmiyoruz ytd
[QUOTE=ilco;3005893]Ýpeðin neden geride kaldýðý belli oldu. Bu haberden ipeðin tasviye sürecinin baþladýðý anlaþýlýyor.[/QUOT
Ne alaka yapýlan bir iþ anlaþmasý. Devir anlaþmasý deðil. Anlaþmanýn gayesi de çok açýk düþük iletme gideri ve daha verimli bir üretim. Bu anlaþma Ýpeke nin 2 kuyusu ile tpo nun 6 kuyusunu kapsýyor. Ýlerde bulunan yeni kuyular için ise anlaþma yeniler içinde deðerlendirileceði belirtiliyor. Bu mevcuttan daha iyi bir üretim geliri demek. Buradan ipeke nin tasfiye edileceði ve bunun için geri kaldýðý yorumu çok anlamlý deðil. Hem bu firmalar mahkeme neticelendiðinde eninde sonunda ya kamulaþacak yahuda satýlacak.Kamulaþtýrýlacak derken Þirket kapanacak deðilya . Kurulu üretim yapan çok modern bir üretim tesisi var ortada. Hem Türkiye ahým þahým petrol üreten bir ülke deðil. Mevcut kuyularda bunlar.
Ne alaka kardesim? Ýs anlasmasindan tasfiye cikardiysan sen borsada hic dolasma))
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar 5, 65 e çýkarmýþ bir anda hisseyi. Olumsuz algýlamadýlar demek ki
Venus_V3_5570 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olumsuz algilayacak birsey yok ki? Tpao ile is iliskisi baslamis. Devlet salak mi elinde harika bir satis ve hazineye gelir firsati olan þirketi tasfiye etsin. Buna kargalar bile guler.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de iyi öpülduk danasini essek kovalasýn.Yeni sene bir gol bir.Bu ipek yüzünden þimdilik bir tek sað kulaðýmýn arkasý kaldý.Yarin onunda uzatayim tam olsun gari.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri