Spek piyasa + dayken iþkence faslýna geçiyor ve tashak geçiyor insanlarla inadýna veriyor..inþallah kývrana kývrana geberirsiniz...
Spek piyasa + dayken iþkence faslýna geçiyor ve tashak geçiyor insanlarla inadýna veriyor..inþallah kývrana kývrana geberirsiniz...
http://share.matriksdata.com/share.a...09041624569089
http://share.matriksdata.com/share.a...09041625387058
bunlar daha önemli geliyor bana.
Kozalýn MB na sattýðý altýnýn fiyatý satýþ günü gldgr . An itibarý ile o günkü gram altýn üzerinden 281.7 . Yeni yýla 227 ile baþlamýþ.
Bunlar kozalakçýlarýn çok iyi bildiði konular. Ancak endeksin roketlediði günlerde eksi olmasý alýþýlacak gibi deðil. Bu ne ya.
Hadi eskiden depo olarak kullanýlýyordu. Ama kar uçmuþ dava geliyor hala eski kafa , huylu huyundan vazgeçmiyor , hele birde yukarda mal verdiyse ......![]()
hui.jpg
diðer altýn þirketleri neler yapmýþ bakalým. Bu firmalara göre iskonto oldukça fazla ( Tabi bist geneli için geçerli.Hani derler ya hisseler pul durumunda ) .
Bakalým kozalaklar yine bildiðini mi okuyacak?
Bol kazançlar dilerim![]()
Ýpeke - Kozaa, Kozal' dan ayrýþýyor mu ?
Bugün ana hisse Kozal %1.77 düþmüþken ipeke' nin + kozaa' nýn en azýndan düþmemesi bir ayrýþma iþareti olabilir mi ?
Kozal' ýn düþüþünü diðerlerini düþürmek için kullanacaklarýný düþünmeme raðmen bu durumun kozaa ve ipeke alýcýlarýnýn güçlü olduðunu göstermesi açýsýndan önemli olduðunu düþünüyorum.
Özellikle ipeke son 3 gündür çok net bir þekilde toplanýyor.
kozaa ve ipeke için hala en büyük risk kozal' ýn 63.5 seviyesine geri çekilme riskidir.
ipeke son 3 gün
ilk 5 kurum bazýnda 1.443.686 lot para giriþi var , 3 gün için çok büyük bir rakam "kozal düþerken alýnmýþ olmasý da ayrýca olumlu
kozaa son 3 gün , ilk 5 kurum bazýnda 613.653 lot para çýkýþý var, ipeke' ye göre zayýf performansý açýklayan bir durum.
Bence kozaa' nýn satýlmasýndan çok ipeke' nin alýnmasý önemli; ipeke yükselirse kozaa peþine takýlýr.
![]()
21 günlük aðýrlýklý ortalama desteðini test ediyor "çok önemli bir destek"
Kýrýlacak olursa 63.5 ve hatta 60 bile olasý olabilir.
14 - 17 Ekim' de dava var "çok önemli bir beklenti" davadan olumlu sonuç bekleniyor.
Bu beklenti varken, altýn fiyatlarýnýn çok yükselmiþ olmasý ve bunun bilançoya olumlu etkisi bekleniyorken
60 olasý olabilir mi bilmiyorum ama teknik olarak þu anda olasý görünüyor.
![]()
Yer Ýmleri