al sat yaparken tabiki terste kalma ihtimali var. Ben prensip olarak al sat olayini dogru bulmuyorum. O yuzden deger artisi beklentisi ile kagittayim. Yeni madenler, onsta yukselis vs... Satmadan sabirla beklemeye devam. ytd
al sat yaparken tabiki terste kalma ihtimali var. Ben prensip olarak al sat olayini dogru bulmuyorum. O yuzden deger artisi beklentisi ile kagittayim. Yeni madenler, onsta yukselis vs... Satmadan sabirla beklemeye devam. ytd
Nasýl bir yere dükkan açtýk ya arkadaþ. Bu þirket hepten de mi ölü be kardeþim. Olmaz böyle bir þey. Mutlaka mantýklý bir açýklamasý olmalý.Iflasin eþiðine gelmiþ sermayesinin on katý zarar açýklamýþ bir þirketin hissesi bile yüzde yüz yaptý. Bu hissede nedir yaaa. YTD
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulaþ kardeþ umudun bittiði yerde yükseliþ baslar saygýlar;) ( bende korktum gidio diye asagi)
SM-A750F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Haklýsýn kardeþim. Ancak bizim spek in eline dansöz Asena bile þu dökemez yeminle. Olmaz böyle bir þey. Ne yükselmek istiyor nede düþmek istiyor. Bu kadar oynak bir tahta olmaz inan bana. Ama çare yok bekleyeceðiz. YTDPOT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iPEKE 6,76 TL fiyatla, yýl sonu getirebileceði ve Þubat 2020 de belli olacak TAHMÝNÝ BRÜT 1,36 TL yi (Daðýtmayacak olsa bile) bu þekilde fiyatlýyorsa, acaba diðer hisse senetleri neyi fiyatlýyorlar..???? ...verilen gazý mý yoksa 5-10 krþ temettü miktarlarýný mý ..????......Konsolide bilançoya 2,5 aydan az kaldý....
(Tüm þirketlerde ak mý kara mý belli olacak...)
Onun fiyatlanmasininda, daðýtacaðý temettünunde, spekininde neyse..
Ya sen nasýl bir hissesin. Borsa uçtu ulen uçtu. Amacýn ne spek efendi
Senin var ya senin hisse gibi taaaaa...
Yer Ýmleri