9 ocakta mahkeme biterse önünde engel kalmaz bence çok iyi gitmesi lazým bu da bilinen bir þey satýn alýndý vb ile açýklanmaz ,karý çok iyi gelecek altýn fiyatlarida tavan yaptý 1512 ons ile ayrýca gram altýnda iyi yalnýz bu hisselerde benim kanaatim kiþiler den çok büyük iþlemleri robotlar yapýyor o yüzden tehlikeli saðlam durabilmek lazým 6.10 dan almýþtým 6.25 ten satmadým ayný gün 5.75 ten sattým 3 gün 5.6 larda dolaþtý 1 haftada 6.8 e gitti çok güzel para kaybettirebiler de kazandýrdýðý kadar stoplar patlamadiysa patlatincaya kadar satar sonra deli gibi alýr bu hisse kalbi olanlara yaramaz diyorum
þu 3 þirket (ipek koza kozal) karlarýný en fazla artýran ve 2020 de de en fazla artýrma ihtimali olan þirketler olmalarýna raðmen hala bedava seviyelerde iþlem görüyor. Adamlar hala kaðýdý bedava fiyatla toplama derdinde.Altýnýn onsu da bir süredir baskýlamalarýna raðmen dün artmýþ ve ben öyle umuyorum ki 2020 de 2000 dolarlarý geçecektir inþallah. Bana göre bu fiyatlar bedava ve ben bu fiyatlardan mal vermem.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gel babaya gel babaya yapýyorlar bulaþmayýn sakýn. Geçen hafta 9.52 olduðu gün trendi bitti. Çok mal yedi orada
sizin bu hisselerle ilgili iyi bir yorumunuzu hatýrlamýyorum. Sizi dinlemiþ olsaydým zamanýnda 7 gibi kozalarýmý satmýþ ve belki de þimdi petkimde zararda bekliyor olacaktým. Neden bu þirketlerle ilgili bu kadar olumsuzsunuz? sizin devamlý olumsuz olmanýza raðmen kaðýtlar artýyorsa sizin yanýlýyor olma ihtimaliniz yok mudur;? ayrýca adamlar 9.50 den malý neredeyse 2 lira düþürdüler daha kaðýdý nereye kadar düþürebilirler...
Yokya mal toplamasinlar spekle ortakmisin
Bu ve KOzaa...2 tane ederi olmayan kumar pislik kaðýtlardýr...Bilmiyorum kaç yýldýr borsadasýn ama ben eskiyim. Bunun Ýpmat olduðunda 0,8 liradan 3,3'lara tavan tavan gittiði günleri bilirim...
Bunlar artýk otomatik makinelere baðlanmýþ senin aldýðýnda sattýðý, sattýðýnda ise alýnan kaðýtlardýr...
Geçen hafta 9,52 olduðunda hacim 1,5 M TL oldu ki bu son yýllarda gördüðüm en yüksek hacimlerdendi o gün yazdým arkada duruyor. Sakýn bulaþmayýn..
Hatýrlarmýsýn 2 yýl önce 8,50 olmuþtu sonra hemen 5'lere düþtü..Yani haftaya 10 lirada olabilir çok samimi söylüyorum ama sende bende olmayacak kimse de olmayacak..Öyle bir pisliktir bunlar.
Sabah 7,65 oldu orada belli mal düþtü 7,94 oldu..ÞÝmdi 7,78..Bir daha sürer bugün yukarý sonra yine pompa..
Çok yorum yapacak bir kaðýt deðil, ne yaparsan tersi olur.
benden daha eski olduðunuzu tahmin edebiliyorum. Bana göre borsa genel olarak pislik ve kumar. KY yi dökmeden kaðýdý yukarý sürmüyorlar. Hiç bulaþýlmamasý gereken bir yer. Sizi petkim forumunda da gördüm. Ben de burada olmasaydým þimdi muhtemelen orada olabilirdim. Petkim o kadar yüksek beklentiye raðmen milleti süründürüyor ve orada ky olarak aðýrlýðýmýzda yok. Burada en azýndan dolaþýmdaki lot sayýsý az ve ky olarak aðýrlýðýmýz daha çok. Ben genel olarak borsadan uzak durulmasý taraftarýyým. Ama bir kere bulaþtýk ve en azýndan enflasyon karþýsýnda zararýmý çýkarana kadar sabýrla beklemeye devam ederim. Al sata girmem. Þirketin karlýlýðýný takip ederim ve o konuda da umudum yüksek.
Yer Ýmleri