Ben kaðýda karþý tüm ümidimi kaybettim. Sizleri bilmem. Þu giden endekste bile eksi eksi geri geliyor mahkeme kaarýna raðmen bunu yapýyorsa bence biz gözümüzde çok büyütmüþüz.
Ben kaðýda karþý tüm ümidimi kaybettim. Sizleri bilmem. Þu giden endekste bile eksi eksi geri geliyor mahkeme kaarýna raðmen bunu yapýyorsa bence biz gözümüzde çok büyütmüþüz.
Çýkarken yoklar inerken ben demiþtim
ÝPEKE günlük
![]()
Sn.Loruhlano Ýpeke degerlendirmeniz için teþekkür ederim.Mahkemeden bayaðý ümütlenmiþtik ama, demekki dökmeden gitmeyecek dediðiniz gibi.el mahkum beklýceceðiz biraz daha.saygýlar.
ben bu iþe hayret ediyorum þirketin kazasýnda mütiþ nakit var borcu çok az ve 5 yýldýr sorunlar nedeni ile genel kurul toplanamadýðý için nakit vb. herþey öylece duruyor þimdi hisseler devlete geçti ve biran önce genel kurul yapýp bu süreci netleþtirmeleri gerekiyor þirketteki nakti nasýl deðerlendirecekler bu önemli bedelsiz mi verecekler kar payý olarak mý daðýtacaklar arge içinmi kullanacaklar. Tahminim genel kurul toplanma kararý alýnca hissenin keþvedilip mütiþ hareketler çekeceði. Tmsf biran önce þirkete sahip çýkýp genel kurulu toplamalý ve gerekli görevlendirmeleri yapýp þirkette 5 yýldýr biriken nakiti deðerlendirmeli. YTD.
Arkadaþlar
Herkes kar payý daðýtýlmalý diyor. Tamam daðýtýlacaktýr elbette ama mahkeme tamamen sonuçlanmadan daðýtým olursa eski sahiplerinin elimde kalan hisselere de temettü yansýyacak. TMSF bunu istemeyecektir. Hisselerin tamamý devrolduðunda bu aþamaya geçilecektir diye düþünüyorum. Uzun vade çok iyi yerlere gelecek ama kýsa vadede fazla bir beklentim kalmadý açýkçasý. Siz bu konuda ne düþünüyorsun belirtirseniz sevinirim.
Yer Ýmleri