Þirketin sadece petrol çýkarmýyorki dsas gelirleri sermate koyduðu altýn þirketlerinden,petrol fiyatlarýndaki þok düþüþü çok iyi kullandýlar;nerdeyse sermayesinin iki katý kar etmiþ þirkete yaptýklarýna bak.Bunlarýn kaný bozuk.
Þirketin sadece petrol çýkarmýyorki dsas gelirleri sermate koyduðu altýn þirketlerinden,petrol fiyatlarýndaki þok düþüþü çok iyi kullandýlar;nerdeyse sermayesinin iki katý kar etmiþ þirkete yaptýklarýna bak.Bunlarýn kaný bozuk.
Dow an itibari ile %8.07 aþaðýda. Onlar hapsirdi bizim Bist yarýn grip olur. Ne oluyor yaaaa kapitalizmin sonu geldi de bizmi farkýnda deðiliz. Gerçi kapitalizm krize girdiði her dönemde mutlaka kendisine bir þekilde çýkýþ yolu bulmuþtur. Acaba diyorum 1929 amarika ekonomik buðraninin küçük bir seneryosu mu oynanýyor. Asla yatýrým tavsiyesi falan deðildir en doðru karar kendi verdiðiniz karardýr.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon düzeltiyorum. Dow an itibari ile %7.76 aþaðýda
Türkiye petrol ithal eden ülke olarak fiyatlarýn düþmesinden olumlu etkilenecek ülkelerden biridir. Keþke bu fiyatlarda kalsa uzun süre , enerji maliyetleri düþer. Bugünkü fiyat hareketleri hacimsiz ve yerlilerin oyunu gibiydi ve çoðu da zarar yazdý gibi. Dow 24000 üstü tutunur ve yoluna devam eder - lastik top ne kadar sert çarparsa o hýzla da çýkar daima
Spegin oluþturduðu bu ucuz fiyatlardan yararlanmak iyi fikir olabilir.
8 altýnda 7.50 li rakamlara suzulurse ilk parca alim yapýlabilir...
Suyunu cikarip 7.00 nin altýna da düþürürse oradan da maliyet düþürülebilir...
Düþüþler hacimsiz olacaktýr büyük ihtimalle...
En kotu iki üç ay icinde yine 9-10 lu rakamlarý göreceðini düþünüyorum.
Tabii ki yatýrým tavsiyesi deðil...
Bi aracý kurum var ki tahtayý bir türlü rahat býrakmýyor. Tahtayý býraksa küçük yatýrýmcý bile yukarýya çekecek. YTD
An itibari ile doçe 164 bin artýda , credit 57 bin
Yer Ýmleri