Dow,nasdaq,s&p -%8 civarýnda...bitmiyor satýþ
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow,nasdaq,s&p -%8 civarýnda...bitmiyor satýþ
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada kimse kalmamýþ sanýrým neyse ben yazayým buranýn bekçisi olarak..![]()
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tabandan son kurþunu da attým bakalým bu iþin sonu ne olacak..![]()
Korona virüs,Brent petroldeki büyük düþüþe altýndaki düþüþte eklenince bunu çok iyi kullandýlar,sermayesinin iki katýna yakýn kar eden þirket yerlerde sürünüyor,borsada ipek kadar düþen kaðýt varmýdýr bilmiyorum.ipeke’nin speði veya spekleri çok acýmasýzlar.Benim merak ettiðim 10’dan 9.5’dan yüzmilyonlarca liralýk mal alanlar neden kaðýda destek olmuyorlar!ben zararýna kaðýt satmam,beþiktaþ gibi bir iflas kaðýdýnda 2.5 sene bekleyerek karla sattým,ipek öyle veya böyle mutlaka yükselecektir kafaya takýp fazla üzülmeyelim sabredelim.ha benimde kendi çapýmda zararým büyük.nerden döneceði belli olmadýðý için biraz yedek akçede saklýyorum.Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Firmanýn kasasýnda piyasa deðerinden fazla para var :D Allahým sen aklýmý koru :D
Gerçekten varmý acaba Aselsan da ne olduðunu gördük firma devletten alacaðýný tahsil edemedi
Bu þirketide devlet kayyumla yönetiyor devlette para kalmadý inþallah o para kasada duruyordur zaten kar payý daðýtmýyor þirket kaðýt üstünde güya var ama baþka þeyler düþünmüyor deðilim
Hisse 1 yýlda yaptýðý primi bir ayda geri verdi çok gena zarardayým düþüþ duracak gibi deðil
Yükselince "petrol buldu", düþünce "devlet para vermiyor" diyorlar.. Halbuki bunu bilançodan anlamak mümkün, þirketin hazýr deðerleri+stoklarý (Elindeki Altýn) þirketin piyasa deðeri kadar ediyor. Aselsan'da bilançodaki alacak kýsmý þiþmiþ durumda ama ben o þirketi de devletin zor duruma düþüreceðini düþünmüyorum. Ayrýca ortak olduðunuz þirketin kriz çýktý diye arz sýkýntýsý yok, altýn çýkarýyor..Neyse ben böyle düþünüyorum ve ortaklýðým devam ediyor, kimseye al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri