Sabah atlayana hoþgeldin yaptýlar meril kayboldu sahneye gel teyze
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Adamlar mali yedire yedire sattý ben bu borsanýn kar açýklayan tabana zarar açýklayan tavana .Meril kayboldu
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
gunlukculeri ters yaptilar.bunlarda,gunlukculere ekmek yok der spek...
karý gordunmu vuruyo kaçacan bunlarda...nasýl olsa alttan alma fýrsatý veriyor...
O beni tanýmamýþ 12.50 den beri bekliyorum bakalým 12.50 getirsin acelem yok sadece bugün atlayanlara iyi yapmadý spek karektirsizi merak etme günlük ipekte ne iþim varVIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldýr.
Teknik ve temel konusunda bilgim vardýr .SPK ama beni bu konuda etkiliyor.Devletin kanununa boynunuz kýldan ince kararlarýna sonsuza kadar destekliyorum.Böylece bizim gibi sazanlari yoluyorlardi .Para tekniði çizer ama temeli cizemez.Ben sadece uzun vadeli aldýðým için ne olacaðýný göreceðiz.Sadece korono ikinci dalgasý gelmesin ve endeks 106 bin üzerine atýp orda kalsýn...Yoksa dikenler ayaða batar.VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri