Bu yorumdan bu yana deðiþen pek bir þey yok... Ýpeke sarhoþ gibi, Kozaa aradaki farký kapatýrken Ýpeke zayýflýðýný devam ettiriyor...
Ýpeke'deki saman alevi gibi aný yukarý çekmeler ve sonra gün boyu yavaþ yavaþ aþaðýya salmalar da Ýpeke satýp Kozaa'ya yönlenme hareketini doðruluyor gibi...
Haziran Ýpeke için boþa geçmiþ bir ay olmaya aday... Hele de borsa 115bin'leri bulmuþken... Yine de çok düþmediðine þükretmeli...
Full ipeke devam. Elimdeki bütün kozalarý satmýþtým. Hala doðru karar verdiðimi düþünüyorum. Ýpeke olmadan kozayý toplamanýn bana göre hiç-bir anlamý yok. Sonuçta yüzde 52 si burada. Kuþlu sitede elemanýn Haziran da 25 liradan fazla olacak demesiyle kaðýt savaþ alanýna, sinir harbine döndü. Ky satmýyor by almýyor. Ama pasta çok büyük. Altýn ve endeks yükselirken bu kaðýdý burada tutmak risk alýp mal kaptýrmaktan baþka bir þeye neden olmaz. Kâðýdýn inatla baskýlandýðýný görmemek imkansýz. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Altýn yükselirken bu kaðýdý burada tutmanýn imkansýz olduðunu söyleyip kozaa nin yukselmeyecegini söylemek biraz saçma deðil mi çeliþki var yani bu 3 kaðýdýn özü zaten altýn arkadaþ
ASUS_X00TD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende oyle dusunuyorum 1 sene tutma planim var biktirma operasyonlari SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuk yemiþ bülbül
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer Ýmleri