#Ýpeke > Before - After <
ÝPEKE.jpg
Güncel Ýpeke grafikler için : https://twitter.com/BulentOzdemir67
#Ýpeke > Before - After <
ÝPEKE.jpg
Güncel Ýpeke grafikler için : https://twitter.com/BulentOzdemir67
Köprüden önce son çýkýþ![]()
Mahkeme gününü bilen var mý arkadaþlar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kanal direncinde kapattý , kýramazsa sert düþüyor , kýrarsa bakalým neler olur...
LG-H930 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bakalim yarin nasil acilicak
12,20-12,30 arasý açýlýr tahminimce. Ardýndan bu hafta 11,50 yi test eder bana göre. 13,50 lerde köprüden önce son çýkýþ diye uyardýk. Manipülatif bir yükseliþti, rezerv miktarýnýn hisseye ekstra bir katkýsý yok. Hisse aþýrý þekilde küçük yatýrýmcýya aktarýlmýþ bu çok açýk belli. Yükselmesi bana göre mucize. Hele ki, genel bir yükseliþ olursa bankalar uçar gider. Buna kimse bakmaz. Yatýrým tavsiyesi olmamakla birlikte, benim gördüðüm budur.
13.40 güçlü direnç oldu , 2 oldu oralardan dönüyor ve sert düþüyor , birileri bu hisseye ciddi baský uyguluyor , bakalým bistin yarýsýnýn tavan tavan gittiði þu günlerde bilanço tarihine(9 kasým) kadar 16-18 kanalýna çýkabilecek mi?
LG-H930 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
TRT Haber Canlý
@trthabercanli
·
1h
#SONDAKÝKA
Cumhurbaþkaný Erdoðan: Fatih gemimiz önümüzdeki ay yine Sakarya gaz sahasýndaki Türkali-1 kuyusunda sondaja baþlayacak. Elimizdeki veriler Türkali-1 kuyusundan da önemli ve verimli keþif haberleri alabileceðimize iþaret ediyor.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri