5 liradan tutuyorum bakmýyorum bile 25 geçsin konuþalým...SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 liradan tutuyorum bakmýyorum bile 25 geçsin konuþalým...SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son pasta güzel
Borsadakilerin çoðu kuþlý sitenin üstadlarýnýn dediklerine göre hareket ediyor. Adam aldým diyor diðerleri de þirketi tanýmadan hareket ediyor ne yazýk ki. Olan bizim gibi uzun zamandýr bekleyenlere oluyor. Bu hisse en fazla analiz kasýlanlardan. Tahtacý kuþlu sitenin üstadlarý fena ezdi formasyonlara uymayarak.
Kozal gibi deðerini bulduruyorlar, kozaa da iyi gitmiþ. Bence olmasý gereken bir hareket
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Açýða satýþ hayýrlý olsun. Bizi yayýk ayraný gibi çevirip duruyorlar sýra sizde kardeþlerim [emoji23]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bist 50 açýða satýþ geldi , hacim ve yükseliþimiz artarak devam etsin inþallah.
LG-H930 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bugün hepsi sussun ipeke konuþsun , 15.95 olsun inþallah...
LG-H930 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer Ýmleri