Fetöcüler bence de , görebildiðim kadarý ile koza gurubunda en baskýn güç. Adamlar o kadar sinsi ki , koza gurubu hisselerinde her türlü pustluðu yapýyorlar , sonrada hükümetin adamlarý yapýyor diye basýyorlar yaygarayý. Bu adamlar , tabiri uygun ise komþusunun hayvanýný çalýp , sonrada onunla birlikte hayvaný aramaya çýkan zihniyette kiþiler. Ve bu fetöcüler her platformda ve sosyal medyada çok organize hareket ediyorlar. Güya küçük yatýrýmcýdan yanalar , lakin onlarýn koza gurubu hisselerine gelmemesi , elinde hisse olanlarýn satmasý için adeta bir taraflarýný yýrtýyorlar. Birde çeþitli forumlarda yazdýklarýna bakýn , devlet karþýtlýðý , hükümet karþýtlýðý adeta paçalarýndan sýzýyor. Yazdýklarýmdan etkilenmeden kendi doðrularýnýz ile hareket ediniz. Yazdýklarým sadece beni baðlar.
Mahkeme bir yýl ertelendi. Elinde Ýpeke olanlar fýrsat buldukça satýyor ve satacak.
Sonra bir kanun, bir U dönüþü, mahkeme bir þekilde sonlanacak, kaðýt bu arada toplanmýþ olacak, sonra uçuþ...
Bir senaryodur, inanmayýn, ancak bir kenarda dursun.
Ben her ihtimale karþý yarýsýný elimde tutuyorum..
YTD
Birtek eksik var guven
Ben sadece bir gözlem yapýp içimden geçenleri yazdým. Bana güvenmenize ve beni anlamanýza gerek yok. Zaten yazýnýn altýnda herkes kendi doðrusu ile hareket etsin , yazdýklarým sadece beni baðlar diye yazmýþým.MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi geceler.
Hayýrdýr arkadaþlar siteye ölü topraðý serpilmiþ gibi. Haftalardýr bir satýr dahi yazýlmamýþ. Eskiden Fetösavarlar vardýr. Onlarda kendi dertlerine düþtüler herhalde.![]()
Yer Ýmleri