-
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
PAY ALIM BİLDİRİMİ Hayır
ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş.
Açıklama
04.06.2020 - 04.06.2020 tarihinde ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 5,44 - 5,47 TL fiyat aralığından 1.555.930 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 04.06.2020 tarihi itibariyle %49,744 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı :
Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı:
Görev :
TARA HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ
Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
RECEP BAYRAK
MUHASEBE SORUMLUSU
-
Şirketkendi hisselerini almaya devam ediyor
-
Citi 1.100000 lot mal satti bugun. Tahtada yuzde 90 satis onun.
-
Çok sessiz burası, biraz hareketlensin artık
-
patronun mal alması bana VESBE de patronun 3 TL de mal almasını hatırlatıyor!
Sonra bir anda 21 TL oldu vesbe !
Enkai neden olmasın 25 TL totem yapalım ya tutarsa!!!??
-

Originally Posted by
Borsakolik
patronun mal alması bana VESBE de patronun 3 TL de mal almasını hatırlatıyor!
Sonra bir anda 21 TL oldu vesbe !
Enkai neden olmasın 25 TL totem yapalım ya tutarsa!!!??
moralinizi bozmak istemem fakat en eski enka yatırımcılarından biri olarak söylemek zorundayım enkanın böyle 5-6 kat artması pek olası birşey degil.enka az ve öz yukarı hareketini yapar her sene düzenli temettüsünü verir olay bu.benim gözümde tam bir emekli hissesi.uzun süre elinde tuttup ortalaması 0 ve 1 olanlar için vazgeçilmezdir enka.saygılar
-
Genel anlamda katılmakla beraber ciddi bir atılım bende bekliyorum dolar bazlı zirvesi taa 2010 karda kaldı 2010 dan beri PD/DD çok çok düştü ki artık şirket kendi hissedelerini almaya başladı Enka gibi bir şirketin hakkı bu PD/Dd değerleri değil o yüzden bir patlama bekliyorum

Originally Posted by
ozn
moralinizi bozmak istemem fakat en eski enka yatırımcılarından biri olarak söylemek zorundayım enkanın böyle 5-6 kat artması pek olası birşey degil.enka az ve öz yukarı hareketini yapar her sene düzenli temettüsünü verir olay bu.benim gözümde tam bir emekli hissesi.uzun süre elinde tuttup ortalaması 0 ve 1 olanlar için vazgeçilmezdir enka.saygılar
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri